22 lipnja, 2024 5:38 am

Gaming na mobitelima?

Još od vremena kultne igre Snake na Nokia mobilnim uređajima, koju teško da možemo nazvati gamingom, igre na mobitelima tražile su put da ostvare svoj puni potencijal. Je li vrijeme da se to promijeni? Naravno, zahtjevnije igre teško je igrati na mobitelu koji nema dovoljno jak procesor, loš zaslon ili mu se baterija brzo isprazni. Koji mobitel onda može podržati kompliciranije igre?

HTC U11 dovoljno je brz i opremljen da bude idealan mobitel za gaming. S osmerojezgrenim Qualcomm Snapdragon 835 čipsetom, 4 GB RAM memorije te Adreno 540 grafičkom karticom u stanju je podržati vaše omiljene igre bez puno problema. Veliki 5,5-inčni ekran 2K rezolucije brine se za odličan i pregledan prikaz akcije u igrama, a baterija od 3000 mAh će zasigurno izdržati sate uživanja u igri.

Top 5 najboljih besplatnih igara za iOS:

  1. The Battle of Polytopia
  2. Binary Dash
  3. Alphabear
  4. Really Bad Chess
  5. Asphalt 8

Top 5 najboljih besplatnih igara za Android:

  1. Clash Royale
  2. Ancestor
  3. Vainglory
  4. Asphalt 8
  5. Smash hit

Kako biste uživali u neograničenom surfanju, Tele2 je jedini teleoperater na tržištu RH koji na mobitelima omogućuje neograničeni internet, ali i razgovore i SMS poruke, zahvaljujući tarifi RASPALI i BEZBROJ GB za 169 kuna mjesečno.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …