prosinac 15, 2019 10:56 am
Početna / Zemaljska TV / FTEmaximal eXtreme HD Flex T2 zemaljski prijemnik

FTEmaximal eXtreme HD Flex T2 zemaljski prijemnik

DVB-T/T2 prijemnik za visoku rezoluciju

FTEmaximal u svojoj ponudi ima digitalne zemaljske prijemnike za sljedeću generaciju prijema sa H.265 (Second Generation Digital Terrestrial Video Broadcastingi istu garanciju učinkovitosti i pouzdanosti koju nudi Fte u novije vrijeme.

Standard DVB-T2 omogućuje veću brzinu prijenosa u sekundi u odnosu na standardni DVB-T, omogućujući više HDTV usluga unutar istog zemaljskog televizijskog kanala, što uvelike poboljšava svoju učinkovitost i kapacitet u odnosu na DVB-T standard. Još jedna velika prednost za opremu koja uključuje tunere koji podržavaju DVB-T2 standard je ta da su kompatibilni s standardnim DVB-T standardom ili uobičajenim DTT (Digital Terrestrial Television). Ustvari, DVB-T2 standard nije dizajniran za zamjenu DVB-T standarda u kratkom ili srednjem roku; a dva su standarda koegzistirati na tržištu.

DVB-T2 emitira već su prisutni u velikom broju zemalja, kao što su Njemačka, Švedska, Engleska, Finska, Italija, Rusija, Srbija, kao i većina azijskih zemalja.

Dobra strana ovog prijemnika je što je zgodno da je ostavljen klasičan scart konektor jer još uvijek na našem tržištu potreban za starije televizore u kućanstvima.

Cijena uređaja se kreće prosječno oko 380,00 Kn  > VIDI

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

DVB-T2 B MUX startao sa Sljemena u Zagrebu

Andrija Jovićević HRT HD kanali, Nova TV HD i Mreža HD emitiraju se konačno u …