travanj 9, 2020 2:26 am

Facebook ide u „lov” s neprimjerenim komentarima

Društvena mreža „Facebook” koju svi koristimo učestalo donosi nove značajke, neke su vidljive samim korisnicima, dok su neke kako bi se reklo napravljene „ispod haube” te sami korisnici ne vide njezin ishod. Toj shemi pripada i ova današnja vijest koja se vezuje uz kako to nazivaju u Facebooku „Downvote” odnosno, neprimjereno/neusklađeno/neželjeno komentiranje”.

Iako je sada sve još u fazi razvoja (bete) iz Facebooka ističu kako se nadaju da će korisnici s odobravanjem prihvatiti ovaj način označavanja neprikladnih, neprimjerenih komentara na ovoj globalno poznatoj društvenoj mreži.

Princip označavanja ići će ispod komentara gdje će biti gumb „downvote” pri čijem pritiskom korisnik koji prijavljuje javlja društvenoj mreži o postojanju neprimjerenog komentara. Kroz dodatna pitanja korisnik će odrediti o kojem tipku komentara se radi te time Facebooku dati koju informaciju više. Što s tim označavanjem odmah onemogućava i daljnje viđenje navedenog komentara.

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Zagrebačka banka povećala iznos beskontaktnog plaćanja bez PIN-a na 250 kuna

Andrija Jovićević Zdravlje i sigurnost klijenata i zaposlenika glavni su prioriteti Zagrebačke banke U skladu …