15 lipnja, 2024 11:27 pm

Eurosport sa zvijezdom zimskih sportova

eurosport_skijanje

 Lindsey Vonn predstavlja seriju Chasing History (“Lov na povijest”)
Eurosport je danas objavio suradnju s Lindsey Vonn, najuspješnijom skijašicom spusta svih vremena, kojom se najavljuje premijera sveobuhvatne serije koja će obožavateljima dati ekskluzivan pristup ovoj zvijezdi zimskih sportova – kako na stazi, tako i van nje.

Serija Chasing History s emitiranjem počinje u veljači 2017. i pratit će Lindsey Vonn dok pokušava ostvariti svoj san i srušiti rekord u broju pobjeda u utrkama svjetskog kupa. Ujedno, ova serija predstavlja jedan od ključnih dijelova u pripremama Eurosporta za prijenos zimskih Olimpijskih igara u Pjongčangu 2018.

Lindsey Vonn, podrijetlom iz Vaila u američkoj državi Colorado, sa 76 pobjeda u Svjetskom kupu u šesnaestogodišnjoj karijeri, smatra se najuspješnijom skijašicom svih vremena u disciplini spust. Zlatna s Olimpijade 2010. je kamerama Eurosporta dala pristup u sve sfera svog života. Obožavatelji će moći vidjeti kako se Lindsey opušta van skijaške staze s obitelji i prijateljima, uz skijanje upoznati i njene druge strasti, te će prvenstveno dobiti priliku ući duboko u mentalni sklop vrhunske sportašice  koji žudi za sportskom “besmrtnošću”.

Obožavatelji će s Lindsey krenuti na putovanje na kojem će moći iskusiti sve sjajne ali i teške trenutke, te izazove s kojima će se Lindsey suočavati u svojem pohodu na olimpijsku medalju. Do početka Olimpijskih igara u Pjongčangu ostalo je još samo 500 dana. Chasing History je bitna serija kojom Eurosport gledateljima približava ponajprije “ljudske” priče sportaša dok se pripremaju za borbu za olimpijsko zlato.

Serija će se prenositi na svim kanalima i platformama Eurosporta, uključujući Eurosport Player, uslugu koja gledateljima pruža mogućnost užitka u ekskluzivnim sadržajima uživo te na zahtjev.

Dodatni ekskluzivni sadržaj također će biti dostupan na pridruženoj aplikaciji čije je pokretanje najavljeno pred početak emitiranja serije.

U lipnju 2015. Discovery Communications i Međunarodni olimpijski odbor potpisali su ugovor kojim su  Eurosportu dodijeljena ekskluzivna televizijska i višeplatformska prava za 50 zemalja i teritorija u Europi za sljedeće četiri Olimpijade (Pjongčang 2018., Tokio 2020., Peking 2022. te OI 2024.)

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Sport1 zatvara striming platformu Sport1 Extra

Nemački sportski emiter tv sportski  emiter Sport1 ugasiće platformu za striming, Sport1 Extra krajem maja …