25 srpnja, 2024 6:08 pm

Android 6.0 Marshmallow dostupan za LG G3

Autor: Nino Krstačić

g5

Mnoštvo tekstova bilo je ispisano i predstavljeno na našim stranicama o tome kako LG G3 zajedno s LG G4 te LG V10 očekuje dolazak aktualnog Androida 6.0 Marshmallow. Upravo su ova tri modela pametnih telefona i jedini koji će od strane LGa „okusiti“ Android 6.0 Marshmallow.

No osvrnimo se mi ipak na LG G3 te njegovo primitak posljednje izvedenice Android mobilne platforme. Mnogobrojni testovi developera izvedeni su, razni bugovi u radu ispravljeni su, što znači kako je Android 6.0 Marshmallow spreman za dolazak na LG G3 pametni telefon. I to se uistinu i zbilo.

Vlasnici LG G3 modela u Poljskoj postepeno javljaju kako putem pripadajućeg LG softvera na računalima (kada upare LG G3 s računalom) dobivaju obavijesti o dolasku Androida 6.0 Marshmallow.

Iako ne znamo sa sigurnošću koliko Android uistinu teži, sigurni smo kako će OTA značajka uskoro isto tako biti dostupna. Potrebno je istaknuti kako su oba modela LG G3 pametnog telefona (16GB/32GB) podložna dobivanju Androida 6.0 Marshmallow, odnosno oba će i dobiti posljednju inačicu Androida.

Nakon Poljske očekuje se širenje nadogradnje i na ostale Europske zemlje, uključujući i Hrvatsku. Zasigurno će do tada i OTA značajka biti uvedena u proces nadogradnje, te će zasigurno prvo na meti biti LG G3 modeli koji su kupljeni u slobodnoj prodaji (odnosno nisu brendirani), tek tada oni brendirani.


Vezani članci:

LG G3 i Android 6.0 Marshmallow združuju se u prosincu

LG G5 pristiže u veljači s dual kamerom

LG G4 dobiva Android 6.0 idući tjedan

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

34M2C6500

    Pripremite se za izvanredno gaming iskustvo uz impresivnu kvalitetu slike. Novi Philips Evnia 34M2C6500 monitor, obogaćen snažnim …