15 srpnja, 2024 10:52 pm

HD + gasi kodiranje Ultra HD kanala na Astri

Autor: Andrija Jovićević

UHD1-TV

Njemačka DTH platforma HD + i njegova nadređena tvrtka SES je otvorila svoj zajednički Ultra HD program UHD1 svim DTH satelitskim kućanstavima na Astri (19,2 ° istočno) tijekom božićnih praznika. Program će biti nekodirani 24 sata dnevno do 3. siječnja, 2016. (www.sat-multimedia.com)To će omogućiti gledateljima sa Ultra HD televizorima da mogu pratiti program između 20.00 i 08.00 sati po srednjeeuropskom vremenu (nedjeljom i praznikom između 14.00 i 08.00 CET) obično je kodiran i dostupan je samo HD + kupacima.

Tijekom dana UHD1 uglavnom usmjeren na trgovace s kratkim isječcima da se ilustrira novi TV standard, dok se u večernjim satima nudi HD + korisnicima akcija, lifestyle, dokumentarni i chill-out program.Na Silvestrovo u ponoć po srednjoeuropskom vremenu, UHD1 je pokazao prvi vatrometa u Ultra HD-u.

Program koji je pokrenut u rujnu 2015. mogu se dobiti na Astri na frekvenciji 10.994 GHz H (SR 22000, FEC 9/10). Ako imate Ultra HD (4K) televizor i satelitsku antenu usmjerenu na Astru, svakako Vam preporučamo da potražite ovaj program i uživate u vrhunskoj kvaliteti slike.

https://www.youtube.com/watch?v=EnpT–0f1TA

Vezani članci:

Priprema. Pozor. Ultra HD.

Kakva je to strka oko UHD-a?

Ultra HD iz SES perspektive

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Kanal za ljubitelje prirode Ambience TV na Bulgaria Sat 1.9E

Na satelitu Bulgaria Sat 1(1.9E) na kapacitetu bugarskog provajdera Neosat startovao je sa radom novi …