23 veljače, 2024 6:57 pm

ABOX42 3. generacija IPTV STB

ABOX42

ABOX42, provider  IPTV i OTT DVB Smart STB i usluga, najavljuje dostupnost svoje nove, 3. generacije rješenja IPTV STB Smart Solution. Novi softversko rješenje za ABOX42 M-Series Smart STB omogućuje operacijska i integratorska rješenja za sustav kako bi se brzo i napredno izgradila IPTV rješenja.

1. generacija IPTV uglavnom je korištena u DVB STB s izvornim DVB GUI i za određena IPTV proširenja.
2. generacije IPTV ponudila je ugrađena middleware rješenja s prvim interaktivnim funkcijama kao što su mreže PVR, VOD i prilagođena provedba za aplikacije.

Sada ABOX42′ 3. generacije omogućuje operaterima, middleware programerima i integratorima sustava izgradnju GUI-a u HTML, uključujući i IPTV i OTT kanala, integraciju različitih SmartTV aplikacijai temelje svoje usluge na moderan HTML based multi screen middleware.

ABOX42 Matis GSuočavamo se sa sve više i više operatora koji žele unaprijediti trenutnu 1. ili 2. generacije IPTV implementacije na sljedeću razinu funkcionalnosti i korisničkog iskustva“, rekao je Mathias Greve, predsjednik Uprave ABOX42 GmbH.Naša 3. generacija IPTV rješenja pruža operatorima i integratora sustava vodećih alata za razvoj i implementaciju svoje sljedeće generacije usluga, bez mijenjanja kompletne infrastrukture. 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

ORF pokreće dečiji kanal ORF Kids

Austrijski državni emiter ORF pokreće dečiji kanal ORF Kids 1. januara 2024.Kanal će biti dostupan …