22 lipnja, 2024 4:14 am

Apple iPhone 6X nadolazeći iPhone?

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

ii3

Znamo za dolazak iduće generacije iPhone pametnih telefona za rujan ove godine. Ono što je pobudilo maštu mnogih jest navod koji kazuje kako iPhone 7 sada neće biti predstavljen. Sigurno se pitate kako to, čemu sada to, s kojim razlogom? Prema informacijama iPhone odnosno Apple će za rujan ove godine nastaviti s iPhone 6 imenom koji će imati neki „nastavka“ u svojem imenu (dali će biti X ili neki drugi to će se tek vidjeti).

https://www.youtube.com/watch?v=aBaVomnH7aY

S druge pak strane navedeno je kako će iPhone 7 biti ime za generaciju 2017, što će donijeti i posve nove značajke u dizajnu samog pametnog telefona. Jer se prisjetimo kako ciklus redizajna ide za sada na svake tri godine. Već sada s aktualnim modelima iPhone 6 linije, Apple je krenuo na postepeni redizajn, što će samo modeli za 2017, te 2018, dodatno i potvrditi. Mi ipak nekako i dalje čvrsto vjerujemo da će se idući modeli zvati tj, donositi u imenu 7 te 7 Plus ili smo ipak u krivu?


Vezani članci:

iPhone 8 donosi pomak u redizajnu

Poznat tvornički broj nadolazećeg Samsung Galaxy phableta?

Al Jazeera Balkans HD od 1. srpnja

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …