2 prosinca, 2023 10:13 am

Uskoro stiže Winamp za Iphone i Android

Nekada popularni muzički player Winamp saopštio je da ima više od 17.000 umetnika na svojoj “Winamp for Creators” platformi, javne verzije Winamp Mobile aplikacije za Android i iOS trebalo bi da budu dostupne do kraja ove godine.Početkom 2023. godine stigla je nova verzija Winampa, posle nekoliko godina pauze. Klasična verzija još uvek postoji, kao i osnovna  najnovijeg servisa na adresi player.winamp.com, koja je dostupna  za desktop i mobilne pretraživače.U aprilu je kompanija lansirala Winamp Mobile,u beta obliku, koji se još razvija.

Očekuje se da će platforma uključivati oko 100.000 umetnika do kraja 2024. U budućnosti, objaviće svoju NFT ponudu, i Winamp Mobile koji će biti dostupan javnosti.Konačna mobilna verzija Winamp Playera  je predviđena za kraj 2023. godine.

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Nestašica fotomaski

Nestašica fotomaski nastavlja se unatoč globalnoj ekonomskoj krizi zbog velike potražnje za tom robom kineskih …