18 srpnja, 2024 10:33 am

Svjetski Dan Televizije, MSU-Zagreb

SDT_2016_s

Povodom Svjetskog  dana televizije Udruga NetCro i Sat-Multimedia&IT portal organiziraju kongres i sajam “Digitalno doba 2“. Sve posjetitelje očekujemo u Zagrebu, od 21. do 23.11. u atraktivnom prostoru Muzeja suvremene umjetnosti. Sajam je otvoren od ponedjeljka od 16 sati.

Udruga NetCro s Astrom pao partnerom je na sebe preuzela veći dio organizacije konferencije, s obzirom na bogato iskustvo i stručnost njezinih članova na području televizijske tehnologije.  Tako je za stručnu javnost pripremljen kongres o najnovijim dostignućima i trendovima ove najbrže rastuće industrije. Na kongresu će govoriti stručnjaci  iz  Hrvatske  i  inozemstva.  Sudionici panela  su  i predstavnici televizija (HRT, CMC TV, TV Nova-Pula, Planet TV), IT sektora i telekomunikacija, kao i predstavnici regulatornih institucija HAKOM-a, ZAMP-a i drugi.

Portal Sat-Multimedia je, s druge strane, na osnovu povratnih informacija svojih čitatelja i followera, odabrao glavne izlagače koji su zanimljivi našem tržištu. Tako će se u predvorju Muzeja suvremene umjetnosti održati sajam namijenjen široj javnosti. Pozivamo sve zainteresirane da navrate i provjere što su pripremili prvenstveno  Samsung i LG, kao najzanimljiviji proizvođači televizora prema dobivenim odgovorima s ankete koju smo odradili prije početka pripreme samog sajma.

Osim toga, sve posjetitelje očekuju i iznenađenja, jer će i ostali izlagači predstaviti top svjetske novitete. Pokazalo se da je korisnicima najbitnije vidjeti live sliku na televizorima s toga će na sajmu, na svim televizorima biti prikazana 4K live slika preko satelita ASTRA. To je nešto što nije moguće vidjeti u trgovačkim centrima pa očekujemo veliko zanimanje entuzijasta, ali i prosječnog potrošača koji nema priliku tako nešto vidjeti na ovim prostorima.

Inteteres za sajam je ogroman, a Večernji list nas je već uvrstio u top 10 događaja ove jeseni u Hrvatskoj.
Vidimo se u Muzeju suvremene umjetnosti!

Komentari

comments

O Marina

Pročitaj i ovo

TV TEHNOLOGIJA

Autor: Darko Brlečić Tijekom godina našeg postojanja mnogi čitatelji imali priliku vidjeti recenzije i usporedbe …