24 srpnja, 2024 2:24 am

Sonyjev novi HDD otporan na udarce

Sony HD-SP1

Sony proširuje svoju HDD ponudu proizvoda s novim premium modelom otpornim na udarce, koji omogućava korisnicima da snimaju, pohranjuju i prenose 1TB podataka sigurno čak i u teškim uvjetima. Zahvaljujući zaštitnom gumenom kućištu i robusnom dizajnu, bilo da snimate video u prašumi ili provodite istraživanje okoliša na vrhu planine, HD-SP1 nudi pouzdan način za pohranu i nošenje vaših podataka.

Pouzdan i izdržljiv

Sonyjev novi vanjski tvrdi disk pruža gumirani izdržljivi etui koji je otporan na prskanje (IPX2), prašinu (IP5X) i kapljice tekućine. Uređaj može podnijeti pad i s do 1.2 metra visine da spriječi bilo kakvo oštećenje u ekstremnim uvjetima. Trajnost HD-SP1-a olakšava da datoteke budu spremljene i pohranjene bez obzira na to gdje ga želite koristiti, dok veličina uređaja čini lakim nošenje vaših datoteka sa sobom, a one su spremne za gdje god i kad god ih trebate.

Jedinstven softver i značajke tehnologije

HD-SP1_Pkg01_AE_BKorisnicima su zajamčeni brz i siguran prijenos podataka u pokretu zahvaljujući sigurnosnim i softverskim značajkama. Novi, jedinstveni softver “Backup Manager 2.0” omogućuje više back-up mogućnosti dodajući njegovoj pouzdanosti i hibridnu backup funkciju. Kada je disk spojen, kompletni automatski back-upovi znače da zaboravljanje podupiranja vašeg najnovijeg projekta više nije problem. Čak i kad disk nije spojen, softver je kompatibilan s cloud uslugama, kao što su Dropbox i Google Drive omogućavajući da datoteke budu privremeno poduprte u oblaku i automatski preseljene kada se HDD ponovo spoji. Ova u potpunosti kompatibilna, dvosmjerna značajka za pohranu osigurava maksimalnu sigurnost za pohranu kada je zaista potrebno.

Ostale softverske značajke uključuju Password Protection Manager (upravljanje zaštitom zaporke) kako bi se maksimizirala sigurnost i Data Transfer Accelerator, koji vam zajedno s USB-om velike brzine 3.0 omogućuje brzo spremanje i pohranu svih vaših podataka na disk kapaciteta do 1TB. USB 3.0 prenosi 500 MB podataka u 7 sekundi što znači da spori transferi neće zadržavati vaše ekspedicije po sporim transferima te da nećete propustiti priliku za dobru fotografiju zbog kompliciranog skladištenja dokumenata.

Značajke trajnosti i sigurnosti, zajedno s brzim USB-om čini HD-SP1 brzim i jednostavnim načinom za pohranu datoteka, bez brige da ćete ih izgubiti. Novi HD-SP1 vanjski hard disk dostupan je u kraljevski plavoj boji od listopada 2015. godine.

 

Odabrane tehničke specifikacije

  HD-SP1
Opis Eksterni hard disk
Boja Plava
Veličina diska 2.5 inča
Kapacitet 1TB
Tip utora USB 3.0 / USB Micro – B connector
Dimenzije (otprilike. širina x visina x dubina) 86.6 x 24 x 127mm
Težina 260g
PC Software Data Transfer accelerator
Backup Manager 2.0
FAT32 Formatter

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Tajvanski dobavljači tehnologije napreduju na AI poslužiteljima zbog velikog rasta u lipnju

Prema podacima koje je prikupio Nikkei, vodeći tajvanski dobavljači čipova i tehnoloških uređaja bilježe snažan …