23 srpnja, 2024 11:54 pm

Sony predstavlja novi NW-ZX100HN Walkman®

ZX100 1

U potrazi za svojim ciljem pružanja najveće moguće kvalitete zvuka, Sony predstavlja novi NW-ZX100HN Walkman®, opremljen s novim zvukom visoke rezolucije i kompatibilnom funkcijom poništavanja digitalne buke.

Korištenjem Sonyjevih akustičnih inženjerskih tehnologija, Sonyjevo širenje asortimana proizvoda sa zvukom visoke rezolucije ima za cilj reproducirati glazbu baš onako kako su umjetnici uistinu htjeli te ju namijenili, u CD kvaliteti. ZX100HN ostaje vjeran toj formi i donosi ne samo formate datoteka visoke rezolucije u zapanjujućoj kvaliteti, nego i poboljšava vaše komprimirane glazbene datoteke poput MP3-a pomoću DSEE HX ™-a, koji nadopunjuje komprimirane visoke tonove i njihove izvore zvuka i bitno ih poboljšava izvan njihovih izvornih vrijednosti do te mjere koja odgovara gotovo kvaliteti zvuka visoke rezolucije. Čak i kada je u gužvovitom, bučnom okruženju ZX100HN utišava ometanja dopuštajući puno uživanje u glazbi i “utapanje” duboko u zvuk, zahvaljujući paketu Hi-Res slušalica kompatibilnim za poništavanje digitalne buke.

ZX100 1Usmjeren na postizanje delikatnijeg i dinamičnijeg zvuka, S-Master HX™ obavlja potpunu digitalnu obradu zvučnog signala kako bi podržao reprodukciju zvuka visoke rezolucije. Performanse izvođenja glazbe slušalica su poboljšane smanjenjem buke u zvuku visoke rezolucije i njegovom rasponu, potom eliminacijom spojke kondenzatora za izlaz pojačala slušalica te korištenjem jedinstvenog dizajna koji uključuje četiri neovisne zalihe snage za drivere slušalica – za pozitivne, negativne, i lijevo/desno kanale.

Dajući vam više izbora u tome kako slušate svoje pjesme, ZX100HN uključuje LDAC, novu audio tehnologiju tvrtke Sony koja vam omogućuje da uživate u kvalitetnom bežičnom zvuku putem Bluetootha®. Uz 3 puta više prenošenja podataka, LDAC pruža poboljšano bežično iskustvo slušanja za svu vašu glazbu.

Čak i dizajn ZX100HN-a, iznutra i izvana, usmjeren je na postizanje najviše kvalitete zvuka. Sa svojim glatkim, zaobljenim aluminijskim okvirom i ploče za bas koja je visoke čvrstoće, on prepoznaje jasne vokale, snažan i čvrst bas i svijetao, velik raspon tonova. U unutrašnjosti, njegovi sastavni dijelovi izrađeni su od najboljih materijala za postizanje prvoklasnog zvuka. Na primjer, visoko kvalitetni kositar za lemljenje korišten je posebno za postizanje veće prirodne ravnoteže frekvencije, dok je pločica VIA u rupici ispunjena bakrom kako bi proizvodila jako čvrsti bas i jasan velik raspon te čiste tonove. Ova jedinstvena metoda stabilizira linije snage i smanjuje otpor strujnog kruga.

Održavanje vaše opsežne glazbene knjižnice omogućeno je baterijom koja traje 45 sati i proširivom memorijom koja je dodatak 128GB velikoj internoj memoriji. Dodatak je i utor za microSD kartice koji znači da nema ograničenja u broju pjesama koje možete pohraniti, s dodatnom podrškom za mikro SDXC kartice veće od 64GB.

NW-ZX100HN je dostupan od listopada 2015. godine.

List specifikacije proizvoda  
Ime modela NW-ZX100HN  
Dostupne boje Srebrna  
Unutarnja memorija 128GB  
Vanjska memorija microSD  
Veličina zaslona/ Rezolucija 3.0 inča、TFT boja LCD-a、QVGA(400×240)  
Kompatibilni formati Music:FLAC/Apple Lossless(ALAC)/MP3/AAC*1/HE-AAC/WMA*2/Linear PCM(WAV)/AIFF/DSD*3

*1: Autorskim pravima zaštićene AAC-LC datoteke ne mogu biti reproducirane.

*2: Autorskim pravima zaštićene WMA datoteke ne mogu biti reproducirane.

*3: Zvuk koji je konvertiran u Linear PCM reproducira se.

 
Film: —  
Zvučni efekti S-Master HX/DSEE HX/Clear Audio+/Clear Bass/Equalizer/VPT(okružujući)/Dynamic Normalizer  
Poništavanje buke ○     Full-auto AINC, Bus/Vlak, Zrakoplov, Ured  
Trajanje baterije MP3 70H*4

*4: MP3 128kbps, kad je poništavanje buke isključeno

 
Zvuk visoke rezolucije 45H*5

*5: FLAC 192kHz/24bit, kad je poništavanje buke isključeno

 
Bluetooth Bluetooth® Ver 3.0

Profil: A2DP/AVRCP/OPP

Codec: LDAC/aptX/SBC

 
NFC Da  
Ostale funkcije Prikaz tekstova pjesama na zaslonu, Sense Me TM kanali  
Dimenzije (dijelovi koji strše nisu uključeni) 53.8 x 119.5 x 14.8 mm  
Težina 145g  
Uključeni pribor ■NW-ZX100HN

・Slušalice

・Slušalice koje idu u uho (1 set)

・Spojnica (za slušalice)

Napomena: microSD kartica nije isporučena s vašim Walkmanom.

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Evolucija audio/video surround receivera

Audio/Video prijemnik (AVR) u kućnom kinu Piše: Darko Brlečić Uloga i Funkcija Audio/video prijemnik (AVR) …