23 srpnja, 2024 11:03 pm

Shanling EH3

Nakon mnogo godina prijenosnih uređaja i Android streamera za stolna računala, EH3 označava naš povratak na tržište jednostavnijih stolnih DAC/AMP-ova. Ali mi ipak dodajemo malo moderne povezivosti, s Wi-Fi DLNA/Airplayom, podrškom za Bluetooth i kompatibilnošću USB diskova, za potpuno neovisnu reprodukciju bez gubitaka. Audio Koristeći glavni 8-kanalni DAC ESS ES9039SPRO s potpuno balansiranim pojačalom temeljenim na četiri OPA1612. S interno razvijenim FPGA, KDS kristalnim oscilatorima i XMOS XU316 USB čipom, koji odgovara njegovim High-End performansama. Nudi do 1 900 mW pri 32 Ohma // 205 mW pri 300 Ohma u jednostranom i 5 300 mW pri 32 Ohma // 700 mW pri 300 Ohmu u balansiranom. EH3 je naše drugo najsnažnije pojačalo, odmah iza EM7, pružajući obilje pogonske snage čak i za zahtjevne audiofilske slušalice.

Sustav i kontrole

Temeljen na platformi Ingenic X2000, EH3 koristi isti sustav i postavke kontrole kao ET3 CD Transport. Glavni višenamjenski kotačić služi za kontrolu glasnoće i navigaciju izbornikom, s tipkama za reprodukciju i unos na vrhu uređaja. Korisnici mogu upravljati pojednostavljenim sustavom na kružnom zaslonu na prednjoj strani uređaja, s aplikacijom Eddict Player koja im služi kao daljinski upravljač s njihovih pametnih telefona i tableta. Jednostavan daljinski upravljač također je uključen uz EH3. Sustav uključuje mogućnost neovisne lokalne reprodukcije s USB pogona. Reprodukcija bez gubitaka izravno na DAC-u, bez potrebe za zasebnim digitalnim izvorom ili računalom. Podržava sve glavne audio formate i datoteke visoke rezolucije do PCM 32/768 i DSD512.

Povezivost

Spreman za bežičnu reprodukciju, EH3 nudi Bluetooth i Wi-Fi povezivanje. Može se koristiti kao jednostavan Bluetooth prijemnik, s podrškom za LDAC, aptX HD, aptX i AAC. A za lokalne mreže, EH3 će glatko igrati s Airplay 1 ili s vašom omiljenom DLNA aplikacijom i lokalnim poslužiteljem. Stražnja ploča nudi niz ulaza i izlaza, omogućujući EH3 da služi mnoge uloge u raznim Hi-Fi uređajima. Za korištenje kao DAC, EH3 se može spojiti preko USB-a, optičkog, koaksijalnog ili I2S HDMI-ja. Također se može koristiti kao čisto pojačalo zahvaljujući paru RCA analognih ulaza. A kada želite spojiti EH3 na pojačalo snage ili aktivne monitore, kombinacija RCA i XLR analognih izlaza može se pokrenuti u načinu rada line-our ili pretpojačala.

 

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Evolucija audio/video surround receivera

Audio/Video prijemnik (AVR) u kućnom kinu Piše: Darko Brlečić Uloga i Funkcija Audio/video prijemnik (AVR) …