24 srpnja, 2024 2:13 pm

Selfie aplikacija dostupna za Android pobornike

Autor: Nino Krstačić

pp3

Kada bi govorili o aplikacija za fotografiranje u tom aspektu imali bi mnogo potencijalnih kandidata. Jedan od njih je svakako i „Selfie“ koji je poprilično nov kad govorimo o dostupnosti na mobilnim platformama. Da budemo precizniji prošle godine „Selfie“ je dospio na App Store a sada otprilike godinu dana nakon isti je dostupan i na Google trgovini odnosno za Android mobilnu platformu. Oni koji koriste Microsoft Lumia pametne telefone „Selfie“ aplikacija poprilično im je poznata. Odnosno ista dolazi iz razvojnog laboratorija Microsofta te je primarno namijenjena Windows Mobile sustavu.

https://www.youtube.com/watch?v=PJo61alGW_A

Što se tiče samo aplikacije ista je primarno napravljena za korištenje pri Sekundarnoj kameri (što samo i ime kaže za stvaranje Selfie fotografija). Ista donosi i dvanaest filtera odnosno uređivača (efekata) izrađene fotografije, gdje na posve prirodan način dodaje fotografiji „estetske“ te vizualne elemente. Da ipak ne duljimo previše samostalno isprobajte i preuzmite „Selfie“ aplikaciju bilo putem Google trgovine ili pak App Store, te se svakako nadamo kako će vam se ista i svidjeti.


Vezani članci:

Onkyo LS7200 3D Soundbar sustav

“Surface Phone” imati će Intelov procesor

LG Electronics predstavio novi 4K HDR OLED televizori u Hrvatskoj

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Tajvanski dobavljači tehnologije napreduju na AI poslužiteljima zbog velikog rasta u lipnju

Prema podacima koje je prikupio Nikkei, vodeći tajvanski dobavljači čipova i tehnoloških uređaja bilježe snažan …