24 srpnja, 2024 1:38 am

Samsung Galaxy S7 dolaziti će u tri veličine

Autor: Nino Krstačić

w2

U posljednjih nekoliko dana učestalo pišemo o nadolazećem flagship modelu iz Južno Korejskog „Samsunga“. Samsung Galaxy S7 kako sada stvari stoje osim skenera šarenice oka te mnoštva dodataka koje će se korisnicima osobito dopasti, dolaziti će i u nekoliko veličina.

Da budemo precizniji raditi će se o tri veličine Galaxy S7 modela pametnog telefona. Odnosno Samsung Galaxy S7 s 5,1“ zaslonom. Nakon njega na red dolazi Samsung Galaxy S7 Edge s 5,5“ zaslonom te Samsung Galaxy S7+ s 6“ zaslonom.

Što se tiče dizajna Galaxy S7 modela pametnih telefona, kako sama imena navode Galaxy S7 dolaziti će s „normalnim“ Super AMOLED zaslonom. Dok će model koji u sebi posjeduje „Edge“ pridjev, imati zakrivljen zaslon pri krajevima, odnosno Edge rub. Te s posljednje treće strane Samsung Galaxy S7+ dolaziti u u normalnoj te zakrivljenoj (Edge) varijanti.

Za sada nemamo nikakve dodatne informacije, odnosno ne znamo što će svaki od pojedina tri modela sa sobom i donositi. No znamo zasigurno kako će svaki od tri modela Galaxy S7 pametnog telefona, donositi pokoju posebnost za sebe.


Vezani članci:

Samsung Galaxy S6 (Recenzija)

Samsung Galaxy S6 Edge (Recenzija)

Samsung Galaxy S6 Edge+ (Recenzija)

Chipset nadolazećeg Galaxy S7 ruši sve rezultate

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

34M2C6500

    Pripremite se za izvanredno gaming iskustvo uz impresivnu kvalitetu slike. Novi Philips Evnia 34M2C6500 monitor, obogaćen snažnim …