15 srpnja, 2024 10:40 pm

Chipset nadolazećeg Galaxy S7 ruši sve rezultate

Autor: Nino Krstačić

S2

Više puta na našem portalu navodili smo vijesti vezane uz nadolazeći model perjanice iz Samsunga. Kako i samo vrlo vjerojatno i slutite ime modela jest Samsung Galaxy S7. Upravo će Samsung Galaxy S7 sa sobom donositi ponovno microSD utor kao i 3D Touch senzor (link članka).

Prema posljednjim (aktualnim) informacija koje se dotiču Exynos 8890 modela, govore u prilog AnTutu Benchmark rezultatu. Naime prema izvorima bliskim Samsungu navodi se kako je Exynos 8890 pri testiranju postigao rezultat od 10,3692 bodova. Što je svakako jače od dosadašnjim modela gornjeg cjenovnog-razreda na tržištu.

Isto tako navodi kazuju kako bi se Samsung Galaxy S7 na tržištu mogao naći puno prije no što je to bio slučaj s predhodnim modelima poput Samsung Galaxy S6 modela (recenzija) te njegovih izvedenica. Spekulira se kako će Samsung Galaxy S7 tržištu biti predstavljen u prvom kvartalu 2016. godine.

Hoće li to biti na nadolazećem CESu ili u nekom drugom datumu tek će se vidjeti. Osim toga Exynos 8890 sa sobom donosi i osmero-jezgreni procesor. Za sam kraj kažimo kako će prema svemu sudeći Samsung Galaxy S7 nositi tvorničku oznaku „SM-G9300“.

Ostali članci vezani uz Samsung Galaxy S7:

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

34M2C6500

    Pripremite se za izvanredno gaming iskustvo uz impresivnu kvalitetu slike. Novi Philips Evnia 34M2C6500 monitor, obogaćen snažnim …