23 srpnja, 2024 10:39 pm

Samsung Galaxy S7 posjedovati će 3D Touch

Autor: Nino Krstačić

g2

Nedavno smo pisali kako tvrtka Synaptics radi na „ClearForce“ tehnologiji (LINK), koja će biti slična 3D Touch značajki koju za sada imamo prilike vidjeti na posljednjim Apple iPhone modelima. Sam Synaptics kazao je kako će njegova tehnologija ponajprije biti rezervirana za Android pametne telefone.

Jedan od prvih zainteresiranih jest i Južno Korejski „Samsung“. Kako je navela ova tvrtka, Samsung želi ukomponirati pripadajuću tehnologiju u svoj nadolazeći Galaxy S7 model pametnog telefona.

Samsung Galaxy S7 planiran je za iduću godinu, što će svakako dati dovoljno vremena Samsungovim inženjerima da porade na implementaciji ClearForce tehnologije u Android mobilnu platformu kao i TouchWiz grafičko sučelje.

Ovo je prvi navod o tome što bi navodno nadolazeći Samsung Galaxy S7 trebao posjedovati. Bez obzira na to sigurni smo kako ćemo uskoro doznati koju informaciju više o nadolazećem Samsung Galaxy S7 modelu, osim 3D Touch značajke.

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

34M2C6500

    Pripremite se za izvanredno gaming iskustvo uz impresivnu kvalitetu slike. Novi Philips Evnia 34M2C6500 monitor, obogaćen snažnim …