24 srpnja, 2024 1:30 am

Samsung Galaxy Mega On – phablet donjeg razreda

Autor: Nino Krstačić

mega

U moru svih specifikacije i mogućnosti koje pred nas postavljaju Samsung, Sony, HTC, LG, vrijeme je da malo dotaknemo i ne tako značajnih specifikacije koje će krasiti nadolazeće uređaje. Jedan od takvih nadolazećih predstavnika je i Samsung Galaxy Mega On.

Riječ je o phabletu kojim svojim mogućnostima i značajkama niti u jednu ruku neće biti ravan recimo Galaxy Note 5 modelu ili pak Apple iPhone 6 Plus izvedenici. Ali će ipak u ruke korisnika donositi ono svima tako drago phablet iskustvo. Iskoristimo priliku i navedimo nekoliko značajki koje bi prema svemu sudeći svoje mjesto mogle pronaći u unutrašnjosti Galaxy Mega On phableta.

Odmah želimo istaknuti kako će između ostalog u unutrašnjosti biti postavljen i Qualcommov Snapdragon 412 procesor, koji će biti postavljen pri radnom taktu od 1,4GHz. Pripadajuća HD rezolucija (720x1080px) krasiti će 5,5“ zaslon. Interna memorija donositi će 8GB, dok bi ona radna bila pri kapacitetu od 1GB.

Iako ovakvi kapaciteti radne i interne memorije izgledaju poprilično oskudno za današnje prilike (dostupnost microSD utora za sada nije potvrđena), Galaxy Mega On bi taj nedostatak nekako nadomjestio rezolucijom primarne i sekundarne kamere. Tako bi ona primarna dolazila s 13MP, dok bi prednja odnosno sekundarna imala 5MP. Čelnici Samsunga za sada nisu naveli kada bi se navedeni model phableta mogao naći na tržištu kao niti kolika bi njegova cijena uistinu mogla i biti.

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

34M2C6500

    Pripremite se za izvanredno gaming iskustvo uz impresivnu kvalitetu slike. Novi Philips Evnia 34M2C6500 monitor, obogaćen snažnim …