23 srpnja, 2024 10:06 pm

Potpuno novi Xperia koncepti pametnih proizvoda

Sony Xperia Agent

Vizija komunikacije s machine learning tehnologijom, prirodnim korisničkim sučeljem i senzorima

Xperia Eye je konceptualna vizija ultra kompaktne, nosive širokokutne kamere – fleksibilna je pa je lako možete zakvačiti za odjeću ili nositi oko vrata. Predstavlja već dobro poznatu tehnologiju Sonyjevih hvaljenih kamera i sezora koji su sada dostupni u najmanjem formatu ikad. Ima sferični objektiv od 360 stupnjeva za široko i prirodno vidno polje. Inteligentna tehnologija okidanja koristit će detekciju lica i glasa da snimi fotografije, omogućavajući vam da uživate i sačuvate uspomenu na dragocjene životne trenutke bez brige o tehničkim detaljima.

Koncept Xperia Projector obogatit će i potaknuti kreativnu obiteljsku komunikaciju koristeći bilo koju čistu površinu za prirodnu i interaktivnu projekciju. Bit će osjetljiv na dodir, glas i pokrete na isti način kao i zaslon vašeg smartphonea.

Xperia Agent koncept predstavlja viziju osobnog asistenta koji će poboljšati vašu svakodnevicu odgovarajući na glas i pokrete – pružit će vam korisne informacije, pomoć pri komunikaciji te nadzoru kućanskih aparata. Također je opremljen Sonyjevom tehnologijom glasovnog upravljanja i odgovorit će na niz naredbi – a ima i ugrađenu kameru te projektor za projekciju sadržaja na bilo kojoj ravnoj površini.

RM-X7BT Bluetooth® upravljač za automobil počet će se isporučivati tijekom ljeta 2016

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

34M2C6500

    Pripremite se za izvanredno gaming iskustvo uz impresivnu kvalitetu slike. Novi Philips Evnia 34M2C6500 monitor, obogaćen snažnim …