15 srpnja, 2024 10:27 pm

OnePlus X biti će s cijenom od 220$

Autor: Nino Krstačić

x2

Nedavno smo navodili kako će OnePlus tvrtka 12. listopada organizirati event, na njemu će se (sada je sasvim sigurno) predstaviti treći model OnePlus pametnog telefona, imena „OnePlus X“. (LINK). Sada se oslanjamo na Kineske izvore koji govore odnosno kazuju kako su došli do iznosa cijene kojom će OnePlus X doći tj, biti dostupan na tržištu.

Osim toga predstavljanje OnePlus X modela pomaknuto je za 29. listopada. Osim toga navedeno je kako je OnePlus X prošao zahtjevni TENNA certifikat, te su time značajke o kojima smo pisali prošli puta i potvrđene. OnePlus X biti će pokretan modernim Cyanogen sučeljem koji je u suštini baziran na Android 5.1.1 Lollipop mobilnoj platformi.

OnePlus želi svim značajem biti što pristupačniji na globalnom tržište, te je svojim OnePlus One i OnePlus Two samo utabao put ka onome što nas tek očekuje od ovog Kineskom proizvođača pametnih telefona (novijeg datuma).

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

34M2C6500

    Pripremite se za izvanredno gaming iskustvo uz impresivnu kvalitetu slike. Novi Philips Evnia 34M2C6500 monitor, obogaćen snažnim …