23 srpnja, 2024 11:31 pm

OnePlus 5T će sadržavati priključak za slušalice od 3,5 mm

OnePlus još nije službeno objavio OnePlus 5T, no tvrtka je počela objavljivati ​​u časopisima i na društvenim medijima koji sugeriraju da će tvrtka uskoro objaviti nešto. OnePlus je danas objavio novu igru ​​na Facebooku koji u osnovi potvrđuje da će predstojeći mobitel imati standardnu ​​3,5 mm priključnicu za slušalice.
To je rastući trend u tržišnom putu za pametne telefone za uklanjanje utičnice za slušalice. To omogućuje proizvođačima da oslobode više prostora unutar uređaja za dodatne komponente ili samo kako bi uređaj bio tanji.
Zabavna točka koju je OnePlus objavio na Facebooku danas nosi naslov “Što su naši telefoni imaju zajedničko?” Prateća slika pokazuje da je utičnica za mobitel konstantna na svim mobilnim slušalicama koje je tvrtka izdala do sada.

OnePlus je tek treba potvrditi kada će otkriti OnePlus 5T. Što se tiče specifikacija, izvješća sugeriraju da će imati zaslon od 6 inča  sa procesorom Qualcomm Snapdragon 835 unutra. Može sadržavati i nadograđeni sustav dvostrukog fotoaparata.
Još nema riječi o cijeni i dostupnosti ovog uređaja. Vjerojatno će se uskoro pojaviti s obzirom da OnePlus više ne prodaje.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Tajvanski dobavljači tehnologije napreduju na AI poslužiteljima zbog velikog rasta u lipnju

Prema podacima koje je prikupio Nikkei, vodeći tajvanski dobavljači čipova i tehnoloških uređaja bilježe snažan …