23 srpnja, 2024 10:08 pm

LG u Hrvatskoj predstavio nove modele monitora za gamere

 LG Electronics (LG) predstavio je danas svoja četiri modela za 2017. godinu namijenjena prvenstveno zaljubljenicima u računalne igre. Riječ je o 21:9 UltraWideTM modelima (34UC79G sa zakrivljenim zaslonom te 29UM69G s ravnim) te monitorima 27/24MP59G i 24GM79G koji imaju uobičajeni omjer slike od 16:9, a od svibnja su dostupni u hrvatskim trgovinama.

Karakteristike zajedničke svim prikazanim novim uređajima iz LG-eve gamerske obitelji su vrhunska tehnologija po pristupačnoj cijeni, nenadmašne performanse i napredno iskustvo prilikom igranja. Svi podržavaju tehnologiju AMD FreeSyncTM zahvaljujući kojoj nema trganja ni trzanja slike te funkciju Motion Blur Reduction za smanjenje zamućenosti pri pokretu uz odziv od 1 ms. Tu su i funkcija DAS (Dynamic Action Sync) koja omogućava brz napad na protivnika minimiziranjem kašnjenja ulazne naredbe, dok će u pucačkim igrama značajka Black Stabilizer omogućiti vidljivost čak i u mračnim scenama. Uz to, kod svih modela moguće je uključiti opciju crosshair koja ciljnu točku stavlja u središte zaslona i tako povećava preciznost u pucačkim igrama u prvom licu.

UltraWideTM gaming monitori

Prvi na svijetu 21:9 zakrivljeni UltraWide™ gaming monitor 34UC79G proširuje vidno polje igrača, pruža iznimno brzo osvježavanje slike od 144 Hz, a dolazi i s naprednom funkcijom za smanjenje zamućenosti pri pokretu od jedne milisekunde. Ovaj model omogućava gladak prijelaz slika bez napornih artefakata, dok je IPS zaslon zaslužan za precizne boje bez iskrivljenja slike iz bilo kojeg kuta gledanja. Njegova zakrivljenost, mogućnost zakretanja i podešavanja visine, kuka za kabel miša te uranjajući ultraširoki omjer slike osiguravaju vrhunsko iskustvo za sve ljubitelje FPS, RTS i MMORPG igara po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 4.669 kuna

LG 29UM69G

Drugi predstavljeni UltraWide™ model je 29UM69G čiji je IPS zaslon ravan, ali i dalje pruža prošireno iskustvo, nalik onom u kinu zbog omjera slike 21:9. Uz osvježavanje od 75 Hz te sve ranije spomenute tehnologije i opcije, odlikuje ga i moćan dizajn – crveni detalji i podnožje stalka u obliku slova V odlično će se uklopiti u postav tipične gaming stanice. U Hrvatskoj ga se može nabaviti po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.559 kuna.

 

Novi gaming monitori iz srednje kategorije

24GM79G

LG-eva monitorska uzdanica u srednjem cjenovnom razredu je MP59G koji dolazi s dijagonalama od 24 ili 27 inča. Njegov IPS panel omjera je 16:9, a prikazuje precizne i živopisne boje čak i pod kutom od 180 stupnjeva i to bez anomalije slike kod brzih scena jer, poput ultraširokih modela, nema zamućivanja zbog funkcije Motion Blur Reduction od 1 ms. Ovaj model namijenjen je iskusnim gamerima koji traže ekonomičnost jer se kod nas može nabaviti već od 1.399 kuna (za 24-inčnu verziju), odnosno 2.049 kuna (dijagonala od 27 inča) . Predstavljen je i najpovoljniji LG-ev gamerski monitor 24GM79G koji nema IPS, već TN panel, ali i impresivnu brzinu osvježavanja slike od 144 Hz – baš poput UltraWideTM premium modela 34UC79G. U hrvatskim trgovinama može se nabaviti po preporučenoj cijeni od 2.399 kuna.

 

LG  monitori za igranje odlikuju se naprednim značajkama i tehnologijama, imaju svjetlosno brzi odziv, način rada za više igrača te zapanjujuće boje i vidljivost iz svakog kuta. Performanse svakog od danas predstavljenih modela su neupitne pa svaki gamer može odabrati nešto što odgovara njegovim željama i potrebama.

Sve do kraja rujna LG Hrvatska je za kupce odabranih modela svojih gaming monitora pripremio posebnu ponudu – besplatno preuzimanje taktičke pucačke igre Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Detalji promocije, uključujući popis modela, mogu se pronaći na: http://www.lg.com/hr/promocija/lgmonitor-plus-igra

LG 34UC79G_144HZ

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Lotoo predstavlja LTTP kao alternativu Bluetoothu

Lotoo je renomirani audio brend osnovan 1999. godine, pod Beijing Infomedia Electronic Technology Co. Njihovi …