22 siječnja, 2022 12:03 pm

Samsung VR partnerstvo s UFC, X Games

Tvrtka Samsung Electronics najavila je VR Live Pass za platformu Gear VR, koja će sadržavati liniju partnera uživo s UFC, X Games i Live Nation. VR Live Pass na Gear VR događanjima bit će dostupan putem Samsung VR aplikacije početkom lipnja, omogućujući korisnicima Gear VR-a da gledaju događaje uživo uživo i izvedbe bez obzira gdje se nalazili.
“Zadovoljstvo nam je ponuditi korisnicima Samsung Gear VR-a priliku da iskuse svoju omiljenu glazbu uživo i sportske događaje kroz naš vrhunski VR ekosustav”, rekao je Younghee Lee, CMO i izvršni potpredsjednik Samsung Electronics. “Partnerstvo s tim tvrtkama za proširenje naših VR usluga olakšava nam otvaranje novih prilika za obožavatelje i dokazivanje naše opredijeljenosti za isporukom doživljaja koji čine naizgled nemogućim, moguće”.

“X Games je premijer akcijskih sportskih događaja koji kontinuirano pruža platformu za atletski napredak”, izjavio je Tim Reed, potpredsjednik ESPN X Games. ” Tehnologija Samsung Gear VR savršena je za prikaz sportskih dinamičnih akcija gledateljima širom svijeta.”

Početne VR emisije uključuju:
– José Aldo protiv Max Hollowaya za naslov UFC prvaka u UFC 212 PPV 3. lipnja
– Pokrivanje BMX takmićenja i skateboardinga iz X Games Minneapolisa 13. srpnja
– Koncert iz “renomiranog glazbenog događaja” TBC-a u kolovozu

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Posjetite XPG i ADATA-u na sajmu CES 2022

Andrija Jovićević XPG će na događanju CES 2022 pokazati najnoviju širinu i dubinu svog portfelja …