24 srpnja, 2024 2:23 am

LG demonstrira 65 “najtanji hotelskih TV na svijetu

 

 

Južno Korejski, elektronski div, LG je stvorio je ono što se opisuje kao prvi svjetski 65 “- i najtanji – OLED zaslonski  TV na važnom hotelskom tržištu. Iako nije “pun” model 4K, podržava visoke tehnologije dinamičkog raspona, uključujući HDR-10, Dolby Vision i Hybrid Log Gamma prijem.

Zaslon, zajedno sa sestrinskom jedinicom od 55 “, bio je izložen u showu Hospitality Industry Technology (HITEC) u Torontu, Kanada.

LG TV OLED Wallpaper Hotel TV želi da digne do nenadmašnih sposobnosti OLED-a te da dostavi najbolju kvalitetu slike koja je dostupna danas, a njegov sofisticirani oblik ne samo da će privući pozornost gostiju, već će ostaviti trajan dojam“, izjavio je Michael Kosla, potpredsjednik , .LG Electronics USA Business Solutions. “Kao prvi svjetski LG OLED Wallpaper TV za hotele, ovaj inovativni novi zaslon svakako će revolucionirati način na koji luksuzni hoteli i odmarališta povećavaju doživljaj u sobi za vrhunske goste“.

LG dodaje da je na samo 3,86 mm (0,15 inča) tanki, 65EV960H  Tv  može se lako ugraditi u luksuzne hotelske apartmane pomoću ultra tankih montažnih nosača sa magnetma  kako bi se stvorio istinski bešavni dizajn koji postaje dijelom zida. Njegove električne komponente nalaze se u Media Boxu uređaja, spojene preko ultra tankih ravnih kabela, što omogućuje da ploča leži na zid kao umjetničko djelo i čini instalaciju kao povjetarac. Štoviše, inventivna tehnologija Ultra HD OLED zaslona može se vidjeti iz širokih kutova gledanja, tako da gosti mogu uživati ​​u bogatoj boji i oštrih slika TV-a, bez obzira gdje sjedili u sobi.

Jednostavna montaža:

Uz vrhunski televizor kakav je LG OLED naravno savjetujemo i najbolje rješenje kao izvor satelitske programe u HD i Ultra HD rezoluciji, uz to još nekodirani i jako privlačni za Vaše goste u hotelu:

Ultra HD TV satelitski programi – POPIS

Satelitska antena daje najveći broj nekodiranih HD programa

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Lotoo predstavlja LTTP kao alternativu Bluetoothu

Lotoo je renomirani audio brend osnovan 1999. godine, pod Beijing Infomedia Electronic Technology Co. Njihovi …