18 srpnja, 2024 10:30 am

Lenco L-92WA L-3089 gramofoni

 

 

Povodom 75. obljetnice, Švicarska tvrtka Lenco je predstavila dva nova modela gramofona, te time proširila svoj proizvodni portfelj.

Piše: Darko Brlečić

Model L-92WA dolazi s integriranim pretpojačalom i predinstaliranom zvučnicom  Audio-Technica AT3600, pa se ploče mogu reproducirati direktno iz kutije, bet potrebe za zasebnim podešavanjem, odnosno potragom za dodatnim pretpojačalom. Ugrađeni  robusni aluminijski tanjur daje poboljšanu stabilnost, te između ostaloga sprječava klizanje ručice po vinilu, a opremljen je značajkom stroboskopskog svjetla za koji  tvrtka kaže da se  vidi gdje je igla, a da pritom ne mora narušiti skladnost  ambijenta.  U paketu  s uređajem dolazi i poklopac za zaštitu od  prašine. Značajka automatskog vraćanja osigurava da se ručka nakon podizanja ploče podigne s gramofona i vrati u svoj položaj mirovanja, čime se smanjuje trošenje vinila. L-92WA ima mogućnost prebacivanja brzine 33 i 45 o / min.

  

Model L-3809 je gramofon s izravnim pogonom i aluminijskom pločom koja se može spojiti izravno na mikser ili stereo, zahvaljujući ugrađenom fono pretpojačalu. Posjeduje osvjetljenje za optimalnu udobnost u radu i stroboskop.  U kompaniji tvrde : da: “korisnici mogu jednostavno prilagoditi brzinu gramofona pomoću varijabilnog  fadera , a gramofon osigurava da se vinilne ploče mogu čuvati zauvijek tako da ih jednostavno prenose u MP3 putem USB kabela”.  Dušu dalo za novu generaciju DJ -a. Također ovaj model posjeduje promjenu brzine od 33 i 45 o / min, te  mehaničko podizanje ručke i zaštitni poklopac protiv prašine.

https://lenco.uk/

 

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Nova tehnologija za iFis Zen Can 3 i Zen Blue 3

Tanki uređaji iz serije Zen jedan su od iFi-jevih zaštitnih znakova, čija je namjera postići …

Odgovori