20 svibnja, 2022 2:52 pm

HIDIZS S9 PRO

 

Pametni telefon ste spojili na slušalice, ali zvuk nije nešto ? Za takve situacije postoji rješenje koje ne traži puno novaca niti fizičkog prostora. Tvrtka HIDIZS ima različita rješenja za različite probleme i situacije.

Piše: Darko Brlečić

 

Štovani čitatelji ,usporite, odmorite se od silnog tempa modernosti i ponovno otkrijte svoju životnu strast uranjajući u glazbu. Iz vašeg pametnog telefona se može dobiti više nego što sami mislite. Uporabom mini pojačala-DACa između pametnog telefona i slušalica dobivate kariku koja nedostaje.

HIDIZS S9 PRO je mini pojačalo/DAC koji se spaja na pametni  uređaj preko USB-A poveznice s jedne strane i 3,5/2,5mm konektora s druge strane. Ovaj uređaj posjeduje Hi-Res Audio certifikat.

Hi-Res Audio certifikat dizajn je koji je predložio i definirao Sony, a priznali JAS (Japansko udruženje zvuka) i CEA (Udruženje potrošačke elektronike), zahtijeva sposobnost audio uređaja da podnose digitalnu rezoluciju veću od 24 bita/96 kHz, za svrha izvođenja iznimne kvalitete glazbe i izvorne reprodukcije zvuka.

ESS9038Q2M DAC nudi čisti i transparentni bass, s prilično dobrom dovoljnom dubinom, srednji tonovi su  puni, dok visoki su glatki i nenametljivi. S9 Pro podržava PCM do 32 bit/768 kHz . Podrška za DSD 512 je uključena. Za vrijeme rada LED indicator svijetli u različitim bojama gdje signalizira frekvenciju uzorkovanja. Ovaj uređaj ne treba puniti jer on koristi napajanje od mobitela tijekom prijenosa signala.

https://www.hidizs.net/

 

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

SVS proširuje svoj kabelski program s XLR i Optički kabelom

Piše: Darko Brlečić Balansirani XLR kabeli su kabeli koji se koriste u profesionalnoj i studijskoj …

Odgovori