18 srpnja, 2024 9:38 am

HTC 10 kao „Camellia Red“ inačica samo u Japanu

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

10_3

Iako je tek prije nekoliko dana predstavljen, HTC 10 ne svojim značajkama te cijenom da ne skida „pogled“ sa sebe, već i posljednjim informacijama. Kako tvrde pojedini izvori bliski Japanskom pružatelju mobilne usluge „KDDI“, HTC 10 bi upravo za njega trebao dolaziti u posebnoj inačici. Naime ne bi tu bilo riječi o posebnim značajkama i specifikacijama već o boji kućišta u kojem ovogodišnji HTC flagship dolazi. HTC 10 za Japanski „KDDI“ dolaziti će u crvenoj boji, odnosno tj, preciznije u „Camellia Red“.

Crvena boja biti će jedino rezervirana za Japansko tržište a isti izvor navodi kako je „proizvodnja“ postepeno započela, te se uskoro očekuje i isporuka. Za sada se čini kako „Camellia Red“, HTC 10 neće doživjeti globalnu dostupnost, no nikada nije kasno za pokoje iznenađenje.


Vezani članci:

Android N (7.0) – dolazi otkrivenog imena

Sony Xperia C6 (Ultra) na prvim fotografijama?

Samsung Galaxy Note 6 s IP68 i vrhunskom kamerom – navodno?

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Očekuje se da će zabrana OpenAI-ja potaknuti razvoj kineskog LLM-a

Razvoj sustava umjetne inteligencije i popratnih alata služi za unaprijeđenje ljudskog društva I njegove funkcionalnosti. …