8 kolovoza, 2022 3:25 pm

Henry Cole u novoj moto pustolovini na Travel Channelu

henry-cole
Naš stari znanac Henry Cole ponovno je na svojem pouzdanom motociklu i za ovaj nam je studeni pripremio novu, čak 16. sezonu serije Najbolje vožnje motorom. Nakon turneje po Balkanu i fantastičnih ruta po hrvatskim cestama, svoj dragi motocikl Mavis ovaj put vozi po cestama Velike Britanije. Putovanje započinje u Walesu gdje njegov Norton iz četrdesetih možda i nije najbrži motor na cesti, ali to nije važno kad uživate u tamošnjim prekrasnim krajolicima. Na istoku Engleske Mavis je zamijenio za potpuno novi Norton Domiracer te se vozika po svojem rodnom kraju. U Škotskoj Henry prolazi rutu nazvanu Tartan Titan na Hondi Africa Twin. Putovanje započinje na Buteu, a zatim prolazi po stazi oko Loch Levena koju svi opisuju kao 25 kilometara potpunog motorističkog užitka.
Najbolje vožnje motorom prikazuju se na Travel Channelu ponedjeljkom u 21 sat, a prva epizoda je na rasporedu 14. studenog.


Posjetite nas u u Muzeju za Suvremenu Umjetnost od 21.-23.11.2016. Saznajte koji kako izgledaju vrhunski programi na vrhunskim televizorima.

 

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Ugašeni ukrajinski MGU kanali

Ukrajinski regulator za medije ukinuo je rad urajinske medijske grupe Media Group Ukraine i sve …