8 kolovoza, 2022 3:20 pm

Samsung Galaxy A3 (2017) pred sve više certifikata objave

Autor: Nino Krstačić

aa3

Sve se više čini kako se Južno Korejski „Samsung“ nakon debakla s Galaxy Note 7 phabletom i one najmanje stvarčice, više ne prepuštaju slučaju. Naime sada je to vidljivo sa sve više potvrda i certifikata koji navode pametni telefon tvorničke oznake „SM-A320F“, odnosno riječ će biti o Samsung Galaxy A3 modelu za 2017, godinu. Samsung Galaxy A3 (2017) dobio je potvrdu Bluetooth certifikata a sada i Wi-Fi certifikat je u njegovom okrilju.

bb

Što se tiče pojedinih značajki kažimo kako će Galaxy A3 (2017) dolaziti s 4,7“ zaslonom čija će rezolucija iznositi Full-HD. Unutrašnjost Samsung Galaxy A3 (2017) modela biti će upotpunjena Snapdragon osmo-jezgrenim procesorom, radnog takta 1,5GHz. Osam gigabajta Interne uz 2GB radne memorije biti će sasvim dobar znak mogućnosti te jačine modela kojeg Samsung priprema za srednji tržišni razred. Naravno ovdje još treba pridodati i činjenicu kako će svakako dolaziti i microSD podrška s kapacitetom najvjerojatnije od 125GB. Što se tiče fotografiranja i snimanja video-zapisa.

Samsung Galaxy A3 (2017) posjedovati će 13MP Primarnu odnosno 8MP Sekundarnu kameru. Android 6.0 Marshmallow pokriti će sve potrebe Galaxy A3 (2017) modela s softverske strane.   Premda svemu sudeći Samsung Galaxy A3 (2017) biti će predstavljen potkraj ove godine, nakon čega bi odmah trebao i stupiti na tržište.


Vezani članci:

Instagram službeno potvrdio dolazak “live” značajke

Henry Cole u novoj pustolovini na Travel Channelu

LG G6 ide tragom Samsungova “promašaja”

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Elon Musk odustao od kupovine Twittera

Vlasnik kompanija  Tesla i SpaceX, najbogatiji čovek na svetu Elon Musk odustao je od kupovine …