23 srpnja, 2024 11:51 pm

Direct Media d.o.o. postala vlasnik 10% kapitala Pink

pinkTV

Medijska korporacija Pink International Company i medijski sistem Direct Media d.o.o. napravile su iskorak u uređenju međusobnih poslovnih odnosa sa ciljem zajedničkog strateškog nastupa na inozemnim tržištima van granica zemalja, regije.

Novi odnosi su regulirani na način da je Direct Media d.o.o. postala vlasnik 10% kapitala Pink International Company. O promjeni u vlasničkoj strukturi, Pink International Company je kroz ustaljenu zakonsku proceduru obavjestila Regulatorno tijelo za elektronske medije i druga nadležna tijela.

Kao najveći regionalni medijski sistem koji posluje u osam zemalja (Srbiji, Crnoj Gori, BiH, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji i Bugarskoj) i ima 14 godina uspješnog poslovanja u oblastima medija i komunikacija, Direct Media sticanje 10% vlasništva u kapitalu Pink International Company, vidi kao snaženje partnerstva koje će omogućiti značajnije poslovno povezivanje i prisustvo medijskih profesionalaca u regija na novim tržištima.

Pink, kao najveća medijska korporacija u regionu koja je definisala i postavila standarde za komercijalne televizije na svim tržištima gde posluje, izuzetno smo zadovoljni izborom Direct Media za partnera, budući da se radi o medijskom sistemu sa dokazanom ekspertizom u medijskoj industriji“, izjavljuje nam Pink International Company uz napomenu da će se o svim strateškim i programskim pitanjima korporacije odlučivati, kao i do sada, na nivou Upravljačkog borda Pink International Company.

Pink International Company nastavlja strateški razvijanje poslovanja u svim zemljama gde posluje, što naši gledaoci najpre vide kroz konstantno unapređenje programske šeme, a što kao rezultat ima činjenicu da bilježimo najveću gledanost među komercijalnim emiterima. Fokusirani smo da ulažemo u televizijski program isključivo vrhunskoj kvaliteti i verujemo da ulazimo u narednu fazu razvoja koja će našim gledaocima i ukupnom medijskom tržištu dati novi kvalitet.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Kraj za 4Music, KISS, Magic TV, The Box, Kerrang na Astra 28,2 E

Na britanskom  tržištu ugašeno je nekoliko muzičkih kanala koji su emitovali slobodno (FTA) na satelitu …