15 srpnja, 2024 11:22 pm

Skype for Business za jednostavnije uključivanje na sastanke i za Hrvatsku

Skype_for_Business - logo

Od ovog tjedna usluga Skype for Business PSTN Conferencing dostupna je u Hrvatskoj te u još 17 zemalja u Europi, Aziji i Južnoj Americi. Radi se usluzi koja omogućuje korisnicima da se na konferencijske sastanke u okviru Skype for Business uključe direktnim pozivom s bilo kojeg uređaja, odnosno s fiksne linije ili s mobilnog telefona. S druge strane i sudionici sastanka mogu jednostavnim pozivom prema fiksnim i mobilnim mrežama uključiti druge sudionike na sastanak. Na ovaj način korisnici ove usluge mogu zamijeniti svoja trenutačna rješenja za uspostave konferencijskih sastanaka s obzirom da je proces pojednostavljen, a ujedno se smanjuju troškovi.

Inače, usluga Skype for Business PSTN Conferencing je dostupna u okviru Office 365 namijenjenog za kompanije. Početkom prosinca lansirano je niz novih funkcionalnosti, a tada je između ostalog najavljena skora dostupnost ove usluge i u Hrvatskoj. Za podsjetnik tada je lansirana usluge Skype Meeting Broadcast koja omogućuje organizatoru kreirati sastanak u kojem može sudjelovati čak 10.000 ljudi kao i Cloud PBX koja omogućava kompanijama da koriste Office 365 kao centralno mjesto za upravljanje komunikacijom, mailovima te arhiviranje podataka i kolaboraciju. Uz to predstavljene su nove i bolje analitičke mogućnosti te transparentnost i bolj zaštitu podataka.

Dostupnošću ove funkcionalnosti Microsoft nastavlja unaprjeđivati komunikaciju za korisnike uzevši u obzir da su moderni komunikacijski alati ključan element kojim se zaposlenicima u kompanijama omogućuje da postignu više, odnosno da podignu razinu produktivnosti.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Linija Philips monitora E1 dobiva četiri nova modela bogata značajkama za poboljšanje produktivnosti i optimalnu učinkovitost

Ugodni oku Philips 27E1N1800A, 27E1N1800AE, 27E1N1900AE i 32E1N1800LA monitori su opremljeni 27”/68,6 cm ili 32”/80 cm 4K UHD uglađenim zaslonima elegantnog …