18 srpnja, 2024 9:44 am

Apple iPhone 7c dolazi krajem 2016.

Autor: Nino Krstačić

7c

Kako to obično biva s tvrtkom Apple, odnosno s njezinim predstavljanjem iPhone pametnih telefona i idući modeli bi prema dosadašnjoj praksi trebali biti predstavljeni u rujnu. Iako za sada nemamo nekih informacija koje bi se doticale nasljednika sadašnjeg iPhone 6 (i izvedenica) modela, znamo kako će Apple predstaviti novi „Cheap“ model, tj, Apple iPhone 7c.

Kao što smo naveli za sada ne raspolažemo informacijama koji bi se doticale značajki te unutrašnjosti Apple iPhone 7c modela, no sasvim sigurno znamo kako će njegova veličina zaslona iznositi 4“. Isto tako cijena ne bi trebala biti veća od 400-500$, naravno uz potpisivanje ugovorne obveze, no mišljenja smo kako i bez ugovorne obveze Apple iPhone 7c neće koštati mnogo. Neki navodi čak govore kako bi veličina zaslona mogla biti pri 4,7“ no mi smo mišljenja kako će ipak biti 4,7“.

S obzirom da do sada aktualni Apple iPhone 5c veličinom zaslona ne prelazi 4,0“. A novina u nekom pogledu ipak mora biti na nadolazećem iPhone 7c modelu. Što se tiče datuma dolaska, Apple iPhone 7c, tržištu bi trebao biti predstavljen u rujnu 2016. godine, isto kao i nasljednici Apple iPhone 6 modela.

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

34M2C6500

    Pripremite se za izvanredno gaming iskustvo uz impresivnu kvalitetu slike. Novi Philips Evnia 34M2C6500 monitor, obogaćen snažnim …