18 listopada, 2021 5:00 pm

OnePlus 2 u ovo Blagdansko vrijeme bez „pozivnica“

Autor: Nino Krstačić

o2

OnePlus modeli pametnih telefona na tržištu su kraće vrijeme. Bez obzira na to oni su postigli zavidne rezultate kada se govori i korisničkom iskustvu te prepoznavanju performansi i kvalitete kod korisnika (kupaca). Stoga je upravo to nagnalo tvrtku da u ovo Božićno vrijeme ukine zahtjeve za pristupanju pozivnicama te na taj način ograniči, odnosno dodatno se osigura od lažnih prijava kupovine.

Upravo s tim planom prodaje, dodatnim promoviranjem svojeg rada, OnePlus odlučio je pružiti kupcima OnePlus 2 pametni telefon. Od razdoblja 4.12 pa do 7.12. U tom razdoblju tvrtka se obvezala da će prodaja OnePlus 2 modela teći bez potrebne pozivnice, te da će svi modeli naručeni u tom razdoblju biti u što kraćem roku isporučeni svojim kupcima. Isto tako OnePlus daje i 50% popusta na svu dodatnu opremu za OnePlus 2 pametni telefon.

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

LAZR PROJEKTOR

  Kvalitetan profesionalni video projector za kontinuiranu vanjsku  instalaciju, po mogućnosti s kvalitetnom prezentacijom, a …