25 srpnja, 2024 6:17 pm

Youtube uveo veštačku inteligenciju

YouTube svojim Premium korisnicima ponudio je nove opcije sa kojima se može istraživati ali ne u potpunosti jer je u toku eksperimentalna faza.Kompanija je započela  testiranje novih funkcija za Premium članove, uključujući mogućnost prepiske pomoću AI ugrađene u platformu. AI može da odgovara na pitanja korisnika, da predlaže sličan sadržaj i dosta toga. U najboljem slučaju,možete postaviti pitanja u vezi sa video-snimcima koji koji gledate.

Druga opcija  uključuje AI sadržaje mada je  planirana za kreatore sadržaja, YouTube ističe da AI može sažimati velike delove komentara iz dužih videozapisa neke celine.Eksperimentalna stranica YouTube Premiuma navodi će funkcija “Pitaj” koja pokreće veštačku inteligenciju raditi  za korisnike koji imaju 18 i više godina u Android aplikaciji. Testiranje će trajati do 15. decembra, broj mesta je ograničen.

 

Sažeci funkcionišu za korisnike i na Android-u i na iOS-u, a testiranje se završava 5. decembra, mada možete testirati samo jednu novu funkciju istovremeno.

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Novi miniLED gaming monitor stigao je u liniju proizvoda Philips Evnia.

  Philips Evnia 32M2N6800M  dolazi s nizom značajki koje poboljšavaju iskustvo svakog gamera. Osim 31,5-inčnog IPS panela …