24 srpnja, 2024 1:53 am

Wiko napravio telefon sa najjačom baterijom

Kompanija Wiko  koja dobro znaju svoje prednosti i bori se na tržištu onim čime raspolaže. Ovoga puta, reč je o novoj generaciji Wiko View telefona, fokus je stavljen na autonomiju baterije. Upravo iz ovoga, proistekla je saradnja između kompanija Wiko i SmartViser . Wiko View4,  nazivaju “maratoncem” i potvrđuje 3 dana intenzivnog korišćenja s jednim punjenjem. ViSerMark je složen test protokola autonomije, koji ne oponaša samo osnovnu upotrebu, već je puno više od ovoga.View4 je dobio ViSerMark ocenu 315, što je najbolja ocena koju je SmartViser dao za pametni telefon do danas.

Wiko View4 ima bateriju od 5000 mAh, koja je povezana sa octa-core procesorom, pametnom trostrukom kamerom i maksimalnom memorijom od 64 GB. Ove karakteristike upotpunjava full-screen modernog dizajna. Wiko View4 je zaista naoružan da se suoči sa najzahtevnijim načinima korišćenja . Kompanija SmartViser je lako prepoznala napore ovog brenda da obezbedi telefone odličnih performansi po ceni dostupnoj svima.Model je  zvanično dostupan u maloprodaji po ceni od 140 evra. .

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

LG predstavio prvi providni bežični TV

Na ovogodišnjem CES sajmu kompanija LG je predstavila prvi prozirni  i  bežični OLED televizor na …