23 srpnja, 2024 10:03 pm

Watch Urban optočen Zlatom

Autor: Nino Krstacic

LG-Watch-Urbane

LG započinje proizvodni proces svojeg nedavno predstavljenog Watch Urbane pametnog sata. Prisjetimo se kako je LG Watch Urbane predstavio ranije ove godine, odnosno početkom travnja. Ovoga puta LG se odlučio na proizvodnju navedenog modela, no u nešto drukčijem zdanju. Pripadajući pametni sat biti će optočen 24-karatnim zlatom, te će dolaziti s remenom od aligatorove kože. LG Watch Urbane Luxe (kako će biti njegovo ime) u prodaji će biti dostupan  krajem listopada. Za početak prodaja će biti ograničena na tržište Sjedinjenih Američkih Država, dok bi se postepeno mogla proširiti i na ostale regije Svijeta. Cijena LG Watch Urbane Luxe iznosit će 1,200 dolara, dok bi prvih 500 jedinica dolazile svaka sa svojim serijskim brojem (kao jedna mala posebnost, koja bi pridonosila posebnom značaju) pametnog sata. I po svojim značajkama (poglavito hardverskim) LG Watch Urbane Luxe, ponešto će se razlikovati od „obične“ Watch Urbane izvedenice. Tako kažimo kako će LG Watch Urbane Luxe osim 24-karatnog zlata donositi i 1,3“ zaslon pri rezoluciji od 320x320px.

1441070987572Četvero-jezgreni Snapdragon 400 procesor kao i 4GB interne memorije. Ona radna donosit će 512MB. Pripadajuća baterija pružat će kapacitet od 410mAh. LG Watch Urbane Luxe biti će pokretan Android Wearplatformom. Ekskluzivni zastupnik unutar Sjedinjenih Američkih Država za prodaju navedenog (pozlaćenog) pametnog sata biti će Reeds.com. Gdje su predbilježbe i otvorene.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

34M2C6500

    Pripremite se za izvanredno gaming iskustvo uz impresivnu kvalitetu slike. Novi Philips Evnia 34M2C6500 monitor, obogaćen snažnim …