25 srpnja, 2024 6:10 pm

Vip Metronet Business Solutions

 Nova stranica u poslovanju Vipneta i Metroneta 

Na tržištu počinje djelovati zajednički brend u pružanju telekomunikacijskih i ICT usluga poslovnim korisnicima – Vip Metronet Business Solutions

U veljači ove godine Vipnet je uspješnim završetkom procesa preuzimanja postao većinski vlasnik Metroneta, a od 1. prosinca 2017. godine okreće se nova stranica u poslovanju Vipneta i Metroneta. Od toga dana na tržištu djeluju pod novim zajedničkim brendom kao jedinstvena cjelina u pružanju telekomunikacijskih i ICT usluga poslovnim korisnicima – Vip Metronet Business Solutions.

Vip Metronet Business Solutions spaja najbolje prakse Vipneta i Metroneta, dva cijenjena brenda među poslovnim korisnicima, prepoznata po najvišem stupnju zadovoljstva korisnika, kvaliteti i inovativnim ICT rješenjima. Primarni cilj našeg zajedničkog poslovanja je trajno održati visoku razinu zadovoljstva naših korisnika. Spajanjem portfelja usluga Vipneta i Metroneta, naši poslovni korisnici na raspolaganju imaju apsolutno sve usluge u domeni telekom i ICT sektora, koje su potrebne za moderno poslovanje. Kroz objedinjenu i neovisnu Vip Metronet mrežu povećavamo svoju dostupnost u svim krajevima Hrvatske i unaprijeđujemo kvalitetu naše usluge. 

Nova Vip Metronet ponuda objedinjena u brendu Vip Metronet Business Solutions predstavljena je u suradnji s korisnicima Vip Metronet telekomunikacijskih i ICT rješenja koji su na panelu iznijeli svoja očekivanja od providera i iskustva u korištenju telekomunikacijskih usluga iz pozicije poslovnih korisnika. Na panelu su sudjelovali Zvonko Kostelić, IS&T manager DHL International d.o.o.,  Matija Krznar, direktor Urban Mobility d.o.o. i osnivač Spin Cityja,  Ivan Milas, voditelj projektne prodaje Alarm automatika d.o.o. i Vedran Šupuković, direktor tvrtke C.I.A.K. d.o.o.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Novi miniLED gaming monitor stigao je u liniju proizvoda Philips Evnia.

  Philips Evnia 32M2N6800M  dolazi s nizom značajki koje poboljšavaju iskustvo svakog gamera. Osim 31,5-inčnog IPS panela …