24 srpnja, 2024 1:39 am

Viber sarađuje sa Sportify

Rakuten Viber je sklopio ugovor sa muzičkom striming platformom Spotify – preko koje će svojim korisnicima ponuditi besplatnu tromesečnu probu Spotify Premium pretplate, ili 90 % popusta – u zavisnosti od regiona.Viber ima veliki udeo u centralnoj i istočnoj Evropi i  regionu Azije-Pacifika, sa oko 98 % u nekim zemljama.

Ova ponuda će biti dostupna Viberovim korisnicima u nekim zemljama Evrope, Bliskog istoka i Azije.Korisnici u tim zemljama će moći da aktiviraju besplatnu premijum pretplatu u trajanju od tri meseca Zemlje na koje se ovaj sporazum odnosi su :  Srbija, Francuska, Nemačka, Ujedinjeno Kraljevstvo, Italija, Slovačka, Grčka, Mađarska, Poljska, Češka, Bugarska, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija, Crna Gora, Irak, Filipini i Vijetnam.Da bi mogli da koriste  ponudu potrebno je da preuzmete najnoviju verziju aplikacije Viber.

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Tajvanski dobavljači tehnologije napreduju na AI poslužiteljima zbog velikog rasta u lipnju

Prema podacima koje je prikupio Nikkei, vodeći tajvanski dobavljači čipova i tehnoloških uređaja bilježe snažan …