24 srpnja, 2024 2:25 am

Technics predstavlja nove premium slušalice namijenjene radu i igranju

 Andrija Jovićević

EAH-AZ60 i EAH-AZ40, bit će uz vas ma gdje se nalazili

Technics je upravo najavio dva nova modela Technicsovih pravih bežičnih slušalica EAH-AZ60 i EAH-AZ40. Donoseći premium kvalitetu zvuka i napredne tehnologije, te slušalice namijenjene su pružanju superiornog iskustva slušanja, bilo da ste uključeni u konferencijski poziv ili slušate omiljene melodije ili podkaste.

Kad su prošle godine mnogi počeli raditi od kuće, kuhinje, blagovaonice i spavaće sobe prvi su put evoluirale u urede. Naše potrebe i zahtjevi kao potrošača promijenili su se kad su naša nova okruženja počela postavljati nove izazove, kao što su djeca, ljubimci i općenito svakodnevni zvukovi kućanstva. Svi su se ti zvukovi počeli natjecati za našu pažnju, utječući na našu sposobnost fokusiranja i aktivnog sudjelovanja na sastancima i konferencijskim pozivima. Da bi odgovorio na tu potrebu za slušanjem bez ometanja i odvlačenja pažnje, Technics je implementirao tehnologiju JustMyVoice™ u svoje prave bežične slušalice EAH-AZ60 i EAH-AZ40. Ta posebna tehnologija prepoznavanja glasa koristi mikrofone i softver za prepoznavanje glasova tijekom govora, dok dva MEMS mikrofona aktivno hvataju zvuk i smanjuju okolnu buku pomoću tehnologije formiranja snopa. Rezultat je jasan poziv, čak i u najbučnijim okruženjima.

Uz vodeće poništavanje buke u branši i kvalitetu zvuka visoke razlučivosti s tehnologijama Bluetooth® i LDAC, Technicsove prave bežične slušalice omogućuju dojmljiv zvuk tijekom rada i igranja. Svako je iskustvo slušanja jedinstveno, pa je Technics opremio svoje slušalice dvama načinima rada s ambijentalnim zvukom – „prirodnim” i „za usmjeravanje pažnje“, kako bi slušatelji imali kontrolu nad time koliko pozadinske buke mogu čuti. Prirodni način rada hvata svu okolišnu buku, dok način za usmjeravanje pažnje hvata samo zvukove u frekvencijskom rasponu ljudskog glasa.

Kad se završe virtualni sastanci i konferencijski pozivi, Technicsove prave bežične slušalice mogu se lako koristiti i za rekreaciju jer smanjuju buku uslijed zračne struje te imaju vodootpornu završnu obradu prema normi IPX4. Bilo da idete u teretanu ili se opuštate nakon dugog rada uz glazbu i podkaste, te su slušalice stvorene da vas prate kamo god vas život nosi.

Kao dugogodišnji lider u svijetu premium zvuka Technics je predstavio svoje prve slušalice 1996. godine, podižući ljestvicu i na posljetku se pozicioniravši kao standard u branši za ljubitelje dobrog zvuka širom svijeta, uključujući profesionalne DJ-eve. Uz jedinstveno i emotivno iskustvo zvuka, svaki se proizvod stvara tako da pruža beskompromisni „Technicsov zvuk“ uz poštivanje stila robne marke koji je preživio test vremena.

Oba će modela biti dostupna na Amazonu u listopadu 2021. EAH-AZ60 bit će dostupan u srebrnoj i crnoj, dok će EAH-AZ40 biti dostupan u srebrnoj, crnoj i ružičastozlatnoj boji.

Uz to, početkom 2022. Technics će predstaviti nove naglavne bežične slušalice EAH-A800.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Lotoo predstavlja LTTP kao alternativu Bluetoothu

Lotoo je renomirani audio brend osnovan 1999. godine, pod Beijing Infomedia Electronic Technology Co. Njihovi …