18 srpnja, 2024 10:48 am

TEAC AI-303

Piše: Darko Brlečić

TEAC AI-303 pojačalo već je predstavljeno prošle godine, a tek ove godine je ugledalo svjetlo dana na tržištu.

Novo pojačalo dolazi u kompaktnom formatu od 21,5cm, poput nekadašnjih midi komponenti. TEAC AI-303 je pravi multifunkcionalni uređaj. Unutar kućišta se nalazi stereo pojačalo koje isporučuje 25 watta pri impedanciji od 8 ohma, pojačivačka sekcija je bazirana na sklopu Ncore iz Hypexa . Uz njega se nalazi DAC koji podržava DSD11.2MHz i PCM 384kHz/32bit, uz svesrdnu pomoć ESS SABRE 32 DAC čipseta. Novo pojačalo posjeduje  HDMI priključak uz eARC podršku, tako da se pojačalo može spojiti i na TV.

Na stražnjoj  strani je širi spektar povezivanja, pronaći ćete brojne i zanimljive opcije, u usporedbi s kompaktnim dizajnom. Naravno, za kabele su dostupni visokokvalitetni priključni terminali koji također odgovaraju banana utikačima. Mrežni utikač je odvojiv .

Dostupna su dva analogna line-in priključka, kao i dva digitalna u obliku koaksijalnog i optičkog TOSLINK priključka. Ako želite još veću dubinu, također možete spojiti subwoofer na izlazni priključak za subwoofer.  Ovdje se smjestio i USB-C priključak. Novo pojačalo je dostupno u crnoj i srebrnoj izvedbi.

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Vankyo

    Od svog nastanka 2017., Vankyoova priča uvek je bila o inovacijama. Kao jedan …

Odgovori