15 srpnja, 2024 11:17 pm

Sonyjev novi kompaktni zvučni sustav

Sony CAS-1_Black

Sony predstavlja CAS-1, kompaktan zvučni sustav koji ima za cilj omogućiti ultimativnu kvalitetu zvuka. Novi kompaktni zvučni sustav ima dvostruka pojačala koja su skrojena prema različitim zahtjevima pojačavanja zvuka u slušalicama i zvučnicima, čime se osigurava idealna zvučna izvedba bez obzira na izlazni sustav. Zahvaljujući tehnologijama zvuka tvrtke Sony, svaka i najsuptilnija nota ispunjava svoje okruženje s bogatim detaljima i udarnom jasnoćom, čak i kod tihe reprodukcije, dok vam omogućuje da doživite nevjerojatan zvuk visoke rezolucije. Napredne mogućnosti povezivanja omogućuju vam da bežično streamate zvuk visoke kvalitete iz vlastitog uređaja putem Bluetootha® i NFC™-a ili se spajate putem USB-a.

Dizajn za CAS-1 naslijeđen je od Sonyjeve linije high-end ES serije, a usmjeren je na stvaranje idealnog akustičkog terena na vašoj radnoj površini. Sustav se sastoji od tri komponente: glavne jedinice i dva odvojena zvučnika kako bi se poboljšao vaš zvuk. Reprodukcija vaše glazbene kolekcije odvijat će se u boljoj kvaliteti od CD kvalitete, sustav podržava do 24bit/192kHz kvalitetu zvuka visoke rezolucije u oba formata, DSD i PCM formatima, uključujući FLAC, WAV ili AIFF datoteke. Jedinstvena Sonyjeva DSEE HX™ tehnologija koristi se za unaprjeđivanje komprimiranih audio datoteka kao što su MP3 datoteke do gotovo kvalitete zvuka visoke rezolucije, čime se vraća bogati i puni zvuk.

Uživajte u glazbi onako kako želite, uz izbor zvučnog izlaza. Model je dizajniran kako bi se omogućila najviša kvaliteta iskustva slušanja zahvaljujući posvećenom podesivom dodatku slušalicama, pogodnom za slušalice s različitim vrstama otpora, na način da se jednostavno odabire otpor (dodatni prekidač HI/LOW).

Ako ipak odlučite uživati u svojim omiljenim pjesmama s dva isporučena zvučnika, nećete biti razočarani. Uz zvuk visoke rezolucije kompatibilan 14mm visokotonac mekane membrane, kao i visoko-kruti 62mm woofer koji je podržan od strane bas refleks porta, svaki zvučnik lijepo ponovno stvara širok raspon frekvencija, dok suzbija šum i izobličenja – čak i kada slušate male i uske4 raspone tonova. Uključeni brončani šiljci i basovi zvučnika omogućuju vam da fino podesite i dodate završni “glanc” na svoju idealnu avanturu slušanja zvuka visoke rezolucije dok ste na terenu.

Mogućnosti priključivanja ima dovoljno, bežično povežite pametni telefon putem Sonyjeve SongPal™ aplikacije1 na Hi-Fi sustav i streamajte svoju glazbu s detaljima i jasnoćom pomoću LDAC-a podržanim Bluetoothom®/NFC-om. 2 USB (USB-A i USB-B) porta također su uključeni za reprodukciju formata zvuka visoke rezolucije.

Odabrane tehničke specifikacije

  CAS-1
Opis Kompaktni zvučni sustav
Boja

 

Glavna jedinica: Crna

Zvučnik: Smeđa

Dimenzije Glavna jedinica (wxhxd) 55x178x120 mm

Zvučnik: (wxhxd) 95x178x172 mm

Težina Glavna jedinica: 1.3 Kilos

Zvučnik: 1.5 kilos pp

Povezivost Podržava Bluetooth (SBC, AAC, LDAC) i NFC
Kompatibilnost datoteka USB A – DSD, WAV, FLAC, ALAC, AIFF, MP3, AAC, WMA

USB B – DSD, PCM

Tip portova USB A (prednji) USB B (stražnji)
Izlaz slušalica Stereo mini-jack
Izlaz zvučnika Screwtype terminal
Dodaci Daljinski upravljač, baterije za daljinski upravljač, AC adapter, AC kabel, kabel zvučnika x2, USB kabel, Stand, Baza zvučnika i šiljak

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Yamaha Digital Sound Projector: Inovacija u Kućnom Kinu

Kao vrsni poznavatelj audio/video segmenta iz porfelja Japanske Yamahe, mogu slobodno potvrditi da nije bilo …