23 srpnja, 2024 10:00 pm

Sony Xperia Z5 Premium u Ružičastoj boji – samo za Tajlanđane

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

cc3

Nije novitet kako Sony svojim aktualnim modelima Xperie Z5, žari i pali svjetskim tržištima. Novitet je kako Sony Xperia Z5 Premium, osim svojih „redovnih“ boja od sada može biti u vašim rukama i u Ružičastoj boji. Odnosno ako to i želite onda će te trebati otići sve do Tajlanda, kako bi ste to i ostvarili. Upravo je ondje predstavljena Sony Xperia Z5 Premium u Ružičastoj boji, te se čini kako će za sada tako i ostati, odnosno kako se ista neće proširiti na globalnu razinu.

Prisjetimo se:

Što se tiče značajki i mogućnosti one su iste kao i kod izvedenica do sada dostupnih boja, možemo reći kako je jedina te glavna razlika, sama Ružičasta boja. Cijena ovakvog Sony Xperia Z5 Premium modela jest 645$, dok će sama prodaja krenuti od 3, svibnja. Kako u slobodnoj tako i u prodaji Tajvanskih pružatelja mobilne usluge.


Vezani članci:

Sony Xperia Z5 / Recenzija

Sony Xperia M Ultra slično kao i Xperia C6?

Sony Xperia C6 (Ultra) na prvim fotografijama?

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Tajvanski dobavljači tehnologije napreduju na AI poslužiteljima zbog velikog rasta u lipnju

Prema podacima koje je prikupio Nikkei, vodeći tajvanski dobavljači čipova i tehnoloških uređaja bilježe snažan …