24 srpnja, 2024 2:47 am

Sony Xperia Z5 modeli – u novoj ružičastoj boji

Autor: Nino Krstačić

WWQ

Predstavljanje Sony Xperia Z5 pametnih telefona u rujnu 2015, godine na tržištu je izazvalo popriličnu dozu zainteresiranosti. O značajkama, mogućnostima Xperia Z5 serije već smo pisali, stoga se ne želimo ponavljati, već pažnju želimo skrenuti na pripadajuće boje u kojima se modeli: Xperia Z5 Compact, Xperia Z5, Xperia Z5 Premium mogu pronaći na tržištu.

Tako je Sony Xperia Z5 dostupna u crnoj, bijeloj i zelenoj boji. Dok je Sony Xperia Z5 Compact (Recenzija) na tržište izašla u izvedenicama od crnoj, bijeloj, žutoj te koraljnoj nijansi. Te kao posljednja ali i najača jest Sony Xperia Z5 Premium s bojama crne, zlatne i srebrne.

Ali sada prema riječima Rikkea Gertensa Consteina, dizajnera koji je zaslužan za Xperia Z5 seriju u prljavo ružičastoj boji. Gertens Constein navodi kako proces odabira boje uvelike ovisi o teksturi kućišta te specifikacija pripadajužeg pametnog telefona. A od početnih skica pa sve do samog finalnog proizvoda Sony je želio Xperia Z5 seriju ponuditi i u prljavo ružičastoj boji.

No to je bilo otežano za realizirati na početku s obzirom na staklo te na aluminij, tj, na mješavinu te sinergiju ta dva materijala. Isto tako prljavo ružičasta je prema viziji dizajnera jest podsjećanje na mnoga Japanska mjesta koje je Gertens posjetio, posebice kada se krajolici nalaze u zalazak sunca, u sutonu predvečer.

Sony Xperia Z5 u prljavo ružičastoj boji tržištu će biti dostupna u veljači ove godine. A samim značajkama odnosno mogućnostima pa i cijenom neće se razlikovati od trenutno dostupnih boja Sony Xperia Z5 pametnih telefona.


Vezani članci:

Sony Xperia Z5 Compact (Recenzija)

Sony Xperia Z5 Premium pristigla u Kanadu

Sony Xperia Z5 s poboljšanim STAMINA načinom rada

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

34M2C6500

    Pripremite se za izvanredno gaming iskustvo uz impresivnu kvalitetu slike. Novi Philips Evnia 34M2C6500 monitor, obogaćen snažnim …