23 srpnja, 2024 11:37 pm

Samsung nakon debakla s fokusom na nadolazećem pametnom telefonu

Autor: Nino Krstačić

ss3

Nakon što se Samsung dobro „opekao“ s pričom te plasmanom Galaxy Note 7 phableta te nakon mnogih gubitaka i refunda novčanih sredstava, izgleda kako Samsung ime novu „zvijezdu vodilju“. Prema riječima Lee Jae-yonga potpredsjednika i člana uprave Samsunga, tvrtka se okreće idućoj uzdanici flagship modela. Premda još nije i potvrđeno sve je izglednije kako će riječ biti o Samsung Galaxy S8 modelu, čiji je aktualni model Galaxy S7 pokupio mnoštvo pohvala posebice i svezi mogućnosti Kamere. Samsung još uvijek ne zna koji su razlozi eksplozije baterije pri Galaxy Note 7 modelu phabletu ali kako tvrdi Young sve će snage i znanje biti usredotočeno u razvoj te ugradnju baterija kako se ta „pogreška“ svakako više i ne ponovi.

cc

Uz to Samsung Galaxy S8 trebao bi biti spoj virtualne te stvarnosti onakve kakve je mi i poznajemo iako za sada nije poznato hoće li isti dolaziti i s nekim VR naočalama ili pak gadgetom koji će se moći upariti s Galaxy S8 pametnim telefonom. U narednim danima, tjednima te mjesecima pristizati će nema velika količina informacija ali nekako okvirno možemo navesti kako će se Galaxy S8 predstaviti do kraja ove ili pak početkom iduće godine. Možda se i mi varamo ali smo sigurni kada kažemo da je ova situacija sada s Galaxy Note 7 modelom itekako pomakla situaciju u smjeru u kojem se Samsung nije planirao nailaziti.


Vezani članci:

Samsung plaća za prelazak na iPhone 7 te povrat Galaxy Note 7 phableta

PayPal pruža integraciju Messenger značajke

Samsung Galaxy S7, poimanje “vrha” na Južno Korejski način

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Tajvanski dobavljači tehnologije napreduju na AI poslužiteljima zbog velikog rasta u lipnju

Prema podacima koje je prikupio Nikkei, vodeći tajvanski dobavljači čipova i tehnoloških uređaja bilježe snažan …