18 srpnja, 2024 9:02 am

 Samsung i upday udružili su snage kako bi predstavili Jaxon

Andrija Jovićević

Aplikacija Jaxon je za ljubitelje eSportsa novo No.1 mjesto za informiranje o svojim omiljenim igricama i turnirima

 Samsung i upday udružili su snage kako bi predstavili Jaxon, potpuno novu aplikaciju za eSports vijesti. Aplikacija obožavateljima eSportsa donosi najnovije eSports vijesti, kao i novosti o naslovima igara poput League of Legends, Dota 2, Fortnite, CS: GO i Valorant. Aplikacija Jaxon dostupna je za preuzimanje na Galaxy Store-u i Google Play trgovini.

Scena eSportsa raste velikom brzinom, a privlači sve više mlađih obožavatelja. U 2021. godini eSports publika porasla je 8,7%, na 474 milijuna, što je porast od 19% u odnosu na 2019. godinu. Ova će publika i dalje rasti s CAGR-om od 7,7% na 577,2 milijuna do 2024. godine

S obzirom da je eSport danas globalni fenomen, obožavatelji žele pratiti najnovije vijesti i trendove. Uz povećanu potrebu za konzumiranjem relevantnog sadržaja, vrsta željenog sadržaja postaje šira i raznolikija. Uz prijenos turnira i raznih utakmica eSports lige na platformama poput Twitcha i Youtubea, mnogi obožavatelji iskazuju želju za platformom koja objedinjuje i klasificira najuzbudljivija događanja eSports svijeta. Upravo iz tog razloga, Samsung je razvio aplikaciju koja obožavateljima ažurno i relevatno donosi najnoviji eSports sadržaj i vijesti. Na aplikaciji Jaxon uz pregled svih relevantnih vijesti i sadržaja, obožavatelji dobivaju i pažljivo odabrani sadržaj iskusnog uredničkog tima.

Uz vijesti i raznolik sadržaj, na Jaxonu će se moći pratiti najnoviji komentari, uzbudljive priče s utakmica te ekskluzivni intervjui o igrama koje mnogi vole, poput  League of Legends, Fortnite, CS: GO, Dota2 i Valorant.

Kako bi korisnicima Jaxona približili akciju, Samsung i upday razmišljaju o partnerstvima s raznim izdavačima i igračima igara u „svemiru“ eSportsa. Nastavno na to, odabrani content influenceri, poput Medica (League of Legends), AndersOnFirea (CS: GO) i MitchMana (Valorant) će pojedinačno svakog mjeseca plasirati dva ekskluzivna videozapisa.

Korisnici imaju mogućnost prilagodbe vijesti, sadržaja i formata koji žele, prateći kanale svojih omiljenih igara. Uz trending prijenos koji objedinjuje najvažnije eSports vijesti u formatu cijelog zaslona te se fokusira na video sadržaje koji se mogu pratiti brzo, jednostavno i sigurno. Samo jednim potezom prsta, vrlo lako i jednostavno prebacuje se na kanale omiljenih igara gdje je u namjenskom feedu naveden odgovarajući sadržaj. Integrirana funkcija kalendara omogućuje navijačima provjeru početka sljedećih turnira, ili kada će sljedeće eSports zvijezde ponovno zaigrati.

Istoimeni svemirsko-tematizirani lik Jaxon još je jedna posebna značajka aplikacije, a namijenjen je davanju svježeg spina vijestima o igrama. Jaxon će biti središnji dio aplikacije i branda kao element dizajna, influencer na društvenim mrežama, autor, savjetnik i izvanmrežna osobnost. Jaxon će uvijek na duhovit i informativan način podijeliti svoje mišljenje o aktualnim eSports temama.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Očekuje se da će zabrana OpenAI-ja potaknuti razvoj kineskog LLM-a

Razvoj sustava umjetne inteligencije i popratnih alata služi za unaprijeđenje ljudskog društva I njegove funkcionalnosti. …