25 srpnja, 2024 6:47 pm

Samsung Hrvatska u hotelu Sheraton

Andrija Jovićević

 predstavio kućanske uređaje za 2022. godinu

Samsung Electronics Hrvatska je u zagrebačkom luksuznom hotelu Sheraton u sklopu predsjedničkog apartmana organizirao impresivan događaj te predstavio najnovije Samsung uređaje za 2022. godinu za korištenje unutar doma. Kao sastavni dio prostranog predsjedničkog apartmana prikazan je koncept Samsung pametnog doma s kućanskim uređajima, televizorima i projektorima koji, osim što se svojim dizajnom prilagođavaju svakom životnom stilu, donose i nevjerojatno korisničko iskustvo za efikasniju i zabavniju svakodnevicu. U svakoj prostoriji nalazilo se po nekoliko Samsung kućanskih uređaja – od televizora, pametnog projektora, bežičnih i robot usisavača, hladnjaka pa sve do pećnica, perilica i sušilica sa JetSteam opcijom i AI Control tehnologijom. U sklopu ovog događaja, gosti su imali priliku isprobati uređaje i proučiti njihove glavne značajke.

Unutar apartmana postavljena je svojevrsna izložba tj. expo Samsung kućanskih uređaja kako bi se njihove tehnologije, dizajn, ali i mogućnosti vjerodostojno prikazale u prirodnom okruženju s velikim naglaskom na koncept Samsung pametnog doma. Na ovom događaju posebno su se istakli novi modeli Neo QLED 8K i The Frame televizora, inovativni The Freestyle projektor, Bespoke hladnjak i novi Bespoke Jet usisavač, kao i ostali uređaji poput pećnica, sušilica sa JetSteam opcijom i AI Control tehnologijom, perilica, osvježivača zraka koji značajno doprinose unaprjeđenju kvalitete života čovjeka, ali i stvaranju efikasnije svakodnevice.

Novi modeli pametnih televizora za 2022. godinu

U prestižnom predsjedničkom apartmanu, posebno se istaknula Neo QLED 8K linija za 2022. godinu koja pruža potpuno novi doživljaj velikog zaslona. Opremljeni su najnovijim Neural Quantum 8K procesorom, snažnom Quantum Dot tehnologijom za impresivni prikaz boja i detalja te inovativnom Dolby Atmos tehnologijom za snažan i kvalitetan zvuk. Dodatno, predstavljen je i novi The Frame – popularni model Samsung lifestyle televizora koji s inovacijom mat zaslona nudi još bolje iskustvo u umjetničkom načinu rada, a uzbuđenje je izazvao i The Freestyle prijenosi projektor koji je ukrasio spavaću sobu apartmana. Posebnost ovog uređaja je što može biti pametni projektor, zvučnik i ambijentalno osvjetljenje u jednom, dok istovremeno u laganom i kompaktnom dizajnu skriva moćnu tehnologiju s kojom možete uživati u gledanju omiljenih serija i filmova bez obzira gdje se nalazili.

Unaprijeđena Bespoke linija

Uz Samsung Bespoke hladnjake i mikrovalne, Bespoke linija za 2022. godinu obogatila je svoj portfelj s još jednim uređajem – Bespoke Jet usisavačem. Riječ je o unaprijeđenom modelu Jet usisavača koji donosi pametne značajke za još efikasnije čišćenje doma, ali i vrlo moderan, elegantan dizajn – savršen za svaki stil interijera. Dolazi uz All-in-One Clean Station postolje koje omogućava automatsko punjenje, sadrži višeslojni sustav filtracije od 99,999% za ispuštanje čistog zraka i stvaranje zdravog okruženja te osigurava nevjerojatnu usisnu snagu od 210W.

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Lotoo predstavlja LTTP kao alternativu Bluetoothu

Lotoo je renomirani audio brend osnovan 1999. godine, pod Beijing Infomedia Electronic Technology Co. Njihovi …