15 srpnja, 2024 11:47 pm

Samsung Galaxy Note 7 u Europu dolazi 2, rujna

Autor: Nino Krstačić

nn3

Danas smo bili svjedoci predstavljanja aktualnog phableta iz okrilja Južno Korejskog „Samsunga“. Radi se o Samsung Galaxy Note 7 phabletu koji osim vodootpornosti donosi i skener šarenice oka (više skener otiska prsta nije „aktualan“) Da ne pišemo mnogo o značajkama i mogućnostima, dimenzija te ostalim navodima, donosimo vam video-zapise, u kojima će sve to biti jasno sažeto. Ono na što se mi želimo usredotočiti jest 2, rujna.

https://www.youtube.com/watch?v=a0a6Y9JvPqo

Datum kada će Samsung Galaxy Note 7 biti dostupan na Europskom kontinentu a k tome navedimo i to kako je jedan o Britanskih pružatelja mobilne usluge, nehotično ili ne rekao kako će pripadajuća cijena za navedeni phablet iznositi negdje oko 699£, što svakako nije malo. Kada smo se već dotaknuli datum dolaska na Europsko tlo, recimo kako i proces predbilježbe započinje 16, kolovoza.

https://www.youtube.com/watch?v=Q4OEw3UFyN8

Nadamo se odnosno znamo kako će u narednim danima mnogi IT portali navoditi te istraživati sve značajke (i pokoju manu) Samsung Galaxy Note 7 phableta, što ćemo svakako popratiti s velikim interesom.


Vezani članci:

LG V20 – na tržište u rujnu uz Android 7.0 Nougat

TLC provjerava jeste li u boljoj formi od umirovljenika?

Logitech K780 Multi-Device: jedna tipkovnica za sve uređaje

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Linija Philips monitora E1 dobiva četiri nova modela bogata značajkama za poboljšanje produktivnosti i optimalnu učinkovitost

Ugodni oku Philips 27E1N1800A, 27E1N1800AE, 27E1N1900AE i 32E1N1800LA monitori su opremljeni 27”/68,6 cm ili 32”/80 cm 4K UHD uglađenim zaslonima elegantnog …