23 srpnja, 2024 10:53 pm

Samsung Galaxy Grand On – prošao TENNA certifikat

Autor: Nino Krstačić

s2

Svjedoci smo kako Južno Korejski „Samsung“ u posljednje vrijeme započinje proces proizvodnje te potencijalnog plasmana na tržište novih (srednje-cjenovni razred) pametnih telefona. Jedan od njih je i Samsung Galaxy Grand On. Riječ je o 5.1“ zaslonu pri HD rezoluciji. Pripadajući model prošao je odnosno može se pohvaliti TENNA certifikatom u Kini. Iz pripadajućeg certifikata dade se jasno vidjeti kako je riječ o modelu SM-G5500.

Potonji model dolazi s podrškom za LTE koji za sada prema informacijama jedino je kompatibilan s Kineskim pružateljima mobilne usluge, pa s toga se odmah povlači pitanje hoće li Samsung Galaxy Grand On biti raspoloživ samo pri Kineskom tržištu (što je izgledno) ili će ipak biti riječi o globalno dostupnom modelu. Unutrašnjost modela donositi će dvo-jezgreni procesor radnog takta 1.2GHz te 8GB interne odnosno 1GB radne memorije. Što se tiče fotografiranja odnosno snimanja video zapisa, primarna kamera raspolaže rezolucijom od 8MP, dok ona sekundarna donosi 5MP (kao stvorena za snimanje selfie fotografija). Osim pripadajućeg TouchWiza Samsung Galaxy Grand On dolazit će i s Android 5.1 Lollipop mobilnom platformom.

Dimenzije pripadajućeg uređaja iznose: 142×71,9×8,5mm, dok težina iznosi 140g. Samsung Galaxy Grand On tek je prošao TENNA certifikat, što bi značilo kako će se pripadajući model uskoro naći u procesu proizvodnje. Nismo za sada sigurni hoće li Samsung Galaxy Grand On biti dostupan jedino na Kineskom ili će pak vidjeti i globalno tržište, kao niti kolika bi njegova cijena mogla biti.

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

34M2C6500

    Pripremite se za izvanredno gaming iskustvo uz impresivnu kvalitetu slike. Novi Philips Evnia 34M2C6500 monitor, obogaćen snažnim …