18 srpnja, 2024 9:42 am

Samsung Electronic krenula sa prednarudžbom za Note7

Samsung Galaxy Note7

Tvrtka Samsung Electronics najavila je danas početak primanja prednarudžbi za Galaxy Note7 diljem Europe, pa tako i u Hrvatskoj. Kako bi nevjerojatna potražnja kupaca za novim Galaxy Note uređajem bila zadovoljena tvrtka Samsung je objavila kako je dostupnost zaliha u fazi prednarudžbe ograničena.

Zanimanje korisnika za Note7, u vidu prijava korisnika na našim internetskim stranicama i drugim digitalnim kanalima, već je premašilo interes koji su pokazali za Galaxy S7 i S7 edge. Kako je potražnja kupaca za novim Galaxy Note7 uređajem premašila sva očekivanja, Samsung je objavio da neće moći zadovoljiti sve zahtjeve za prednarudžbu.

Samsung Gear VR_03Uspjeh koji smo postigli uređajima Galaxy S7 i S7 edge pokazuje visoku potražnju za našim premium pametnim telefonima. Novi Samsung Galaxy Note7, koji objedinjuje rafinirani dizajn i korisne inovacije poput poboljšane S Pen olovke i sigurnosne značajke skeniranja šarenice oka, dodatno upotpunjuje privlačnost našeg portfelja premium uređaja – naglasio je Pavle Zobundžija, voditelj prodaje u odjelu telekomunikacija, regionalnog predstavništva Samsung Electronics.

Korisnici u Hrvatskoj mogu se već danas predbilježiti za novi Note7, kod odabranih operatera i maloprodajnih partnera. Dodatno, kupci koji se predbilježe za Note7 će, u ograničenoj količini, na dar dobiti novi Samsung Gear VR uređaj.

Redovna prodaja pametnog telefona Note7 na hrvatskom tržištu započinje u petak, 16. rujna 2016.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Očekuje se da će zabrana OpenAI-ja potaknuti razvoj kineskog LLM-a

Razvoj sustava umjetne inteligencije i popratnih alata služi za unaprijeđenje ljudskog društva I njegove funkcionalnosti. …