24 srpnja, 2024 1:53 pm

Poskupela pretplata na”Sportify”

Poznata striming muzička platforma Spotify  prvi put nakon deset godina podigla je cene pretplate u Premium klasi na globalnom nivou.Korisnici Spotify servisa u Srbiji  plaćali su pretplatu  4,99 evra, 6,49 evra i 7,99 evra.Sada su urađene nove cene Premium paketa.

Premium Individual paket  košta 5,49 evra, Premium Duo 7,49 evra, Premium Family košta 8,99 evra mesečo.Spotify je najavio da će korisnici imati grejs period od mesec dana pre nego što nove cene stupe na snagu i moći će da otkažu pretplatu.Korisnici koji ne žele da plaćaju pretplatu imaće i dalje besplatan sadržaj, ali će biti ubačene da reklame i oglasi .

Korisnici Premium paketa  gledaće bez komercijalnog sadržaja.Spotify ima oko 515 miliona korisnika na mesečnom nivou, i preko 210 miliona pretplatnika,  na godišnjem nivou ima rast 15 % onih korisnika koji plaćaju pretplatu.

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Tajvanski dobavljači tehnologije napreduju na AI poslužiteljima zbog velikog rasta u lipnju

Prema podacima koje je prikupio Nikkei, vodeći tajvanski dobavljači čipova i tehnoloških uređaja bilježe snažan …